Márkák

 

Miért tőlünk?

Legjobb Ár

Ha bármely termékünk bizonyíthatóan olcsóbban található más magyar webáruházban, jelezze felénk és tőlünk is megkapja minimum annyiért!

Szállítás

A szállítási díj Magyarország területén 990 Ft, melynek összege 19 999 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES. Olvassa el a részletes Szállítási tájékozatót

100% Eredet Garancia

Minden termékünk eredetiségét szavatoljuk, azok közvetlenül a gyártótól érkeznek!

Kérdése van?

Hívja bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon az office@taskaweb.hu emailcímünkre!

AMERICAN TOURISTER

Az utazás nélkülözhetetlen kelléke a gurulós bőrönd, mely egyszerre nyújt maximálisa kényelmet és tárolás szempontjából is nagyon praktikus. Azonban korántsem mindegy, hogy milyen márkára esik a választás, hiszen ezen az időtálló minőség múlhat.

Az American Tourister termékek kiválóan alkalmasak arra, hogy megbízható társként kísérjenek el akár a téli síelésre, a nyaralásra, vagy az úti cél tömegközlekedéssel történő eléréséhez. A bőrönd szett kínálatban a klasszikus színek és stílus kedvelői éppen úgy megtalálják számításukat, mint azok, akik a trendi irányvonalat szeretnék követni a bőrönd és a táskák kiválasztásakor is. Az American Tourister megbízható darabjai most bőrönd akció keretein belül érhetőek el, így érdemes a táska webshop kínálta remek lehetőségek mellett dönteni.

A strapabíró, igényes kialakítással bíró American Tourister gurulós bőrönd garantáltan nem hagy cserben, és megbízhatóan áll rendelkezésre repülős, autós, vagy vonattal történő utazás során is.

A családi nyaralások, üzleti utak kapcsán sokan megtapasztalják annak kellemetlenségét, hogy a nem megfelelő bőrönd mind a rendelkezésre álló helyet, mind a mozgathatóságot illetően is sok problémát okozhat. Ez az American Tourister bőröndök esetében nem fordulhat elő, hiszen a világszerte ismert és keresett márka igyekszik a legjobb minőséget nyújtani minden korosztály számára bőröndjeivel. Az online rendelés kényelmét kihasználva most minden korábbinál kedvezőbb áron lehet hozzájutni az általa kínált kimagasló színvonalhoz.

Utazzon American Tourister bőröndökkel, melyek garantáltan nem okoznak majd csalódást!

    
    

© 2009-2018. Taskaweb.hu

Minden jog fenntartva.

Oldalaink termékleírásai cégünk védett egyedi szellemi terméke, melyek felhasználása más webhelyeken, nem engedélyezett. Jogtalan felhasználásért minden esetben eljárást kezdeményezünk és kártérítést kérünk!