Miért tőlünk?

Legjobb Ár

Ha bármely termékünk bizonyíthatóan olcsóbban található más magyar webáruházban, jelezze felénk és tőlünk is megkapja minimum annyiért!

Szállítás

A szállítási díj Magyarország területén 990 Ft, melynek összege 19 999 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES. Olvassa el a részletes Szállítási tájékozatót

100% Eredet Garancia

Minden termékünk eredetiségét szavatoljuk, azok közvetlenül a gyártótól érkeznek!

Kérdése van?

Hívja bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon az office@taskaweb.hu emailcímünkre!

Márkák

 

Blog bejegyzések

Az optimális bőrönd kiválasztása csak abban az esetben egyszerű feladat, ha pontosan ismeri igényeit, céljait, és persze, ha rendelkezésére áll az elképzeléseit kielégítő választék. A feltételek meghatározása első ránézésre könnyűnek tűnik, ám valójában az ember hajlamos túl-, vagy éppen alul becsülni a szükségleteit. Fontos például, hogy milyen gyakran utazik, mennyi ruhát, kelléket, kiegészítőt, iratot, vagy más pakolni valót visz magával. Az sem mellékes, hogy milyen technikát alkalmaz a csomagolásnál. Önnek a különböző, kisebb méretű, azaz a nagy teret részekre osztó fakkok az el..
Üdvözöljük régi és új vásárlóinkat megújult weboldalunkon! ..

© 2009-2018. Taskaweb.hu

Minden jog fenntartva.

Oldalaink termékleírásai cégünk védett egyedi szellemi terméke, melyek felhasználása más webhelyeken, nem engedélyezett. Jogtalan felhasználásért minden esetben eljárást kezdeményezünk és kártérítést kérünk!