Miért tőlünk?

Legjobb Ár

Ha bármely termékünk bizonyíthatóan olcsóbban található más magyar webáruházban, jelezze felénk és tőlünk is megkapja minimum annyiért!

Szállítás

A szállítási díj Magyarország területén 990 Ft, melynek összege 19 999 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES. Olvassa el a részletes Szállítási tájékozatót

100% Eredet Garancia

Minden termékünk eredetiségét szavatoljuk, azok közvetlenül a gyártótól érkeznek!

Kérdése van?

Hívja bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon az office@taskaweb.hu emailcímünkre!

Márkák

 

BŐRÖND

BŐRÖND

A legjobb bőrönd és gurulós bőrönd kínálatot keresi?

Böngésszen a bőröndök között, nálunk biztosan megtalálja az utazásához megfelelőt!

    
    

Az ideális bőrönd kiválasztása nem olyan feladat, amit érdemes elhamarkodni, elkapkodni. Jó esetben, ha minőségi terméket preferál, akkor évtizedekre megoldhatja mindennemű, pakolással kapcsolatos problémáját. Az utazás roppant örömteli esemény, még akkor is, ha üzleti útról van szó. Az izgalmas készülődés perceit azonban jóócskán lehangolhatja a tudat: valahogyan bele kell zsúfolnia bőröndjébe a ruháit, kellékeit, az útra szánt egyéb kiegészítőit. Ha nem megfelelő típussal próbálkozik, akkor bizony könnyen érezheti azt, hogy túl nagy fába vágta a fejszéjét. Az izgatottság így alakulhat át pillanatok alatt frusztráltsággá.

De mégis milyen a tökéletes modell?

A túlságosan kis méretekkel rendelkező kialakítás lehet bármilyen divatos, büszkélkedhet akármilyen vonzó stílusjegyekkel, céljaival garantáltan nem fog egyezni. Nincs annál dühítőbb, mint amikor az utolsó pár darab ruha már sehova sem fér el. Ám a túlzóan nagy alternatíva sem optimális, hiszen egyrészt nem tudja kihasználni az előnyeit, másrészt feleslegesen kellene tolerálnia a szélsőséges paramétereit, ami utazásnál abszolút nem mellékes.

Az esztétikum természetes, hogy prioritás a vásárlás során, de mégsem erre a jellemvonásra érdemes a legnagyobb figyelmet szentelnie.

Első a minőség! Nincs apelláta! Ezen a területen sem a kompromisszumok, sem a kényszerszülte döntések nem kaphatnak helyet. Olyan termék mellett érdemes letennie a voksát, ami maximális megbízhatóságot kínál. Az alapanyag strammságot, ellenállóságot biztosít, a kivitelezés pedig precizitásról, professzionalitásról árulkodik.

A második a praktikum. A bőrönd belsejének kialakítása mindent pontosan előrevetít a pakolás egyszerűségével kapcsolatosan. Ha jól elkülöníthető fakkok, cipzáras, hálós részek könnyítik meg munkáját, akkor elfelejtheti a zavaró idegeskedést, és türelmetlenkedést.

A konkrét modell kiválasztása igényeitől függ, így érdemes alaposan végig gondolnia a leglényegesebb fizikai jellemzőket. Kemény, vagy puha bőrönd a szimpatikusabb önnek? Ha sokat repül, vagy helyezteti át csomagját a pontból b-be, akkor mindenképpen a strapabíró kemény variáns az előnyösebb döntés. Ha többnyire saját kezébe veszi a cipekedést, akkor a puha verzió is tökéletes választás. Végül, de nem utolsó sorban, ha több méretű bőröndre is szüksége van, akkor a szettek segítségével villámgyorsan pontot tehet a vásárlása végére.

A kínálatunkban kapható termékpaletta sztárjai kivétel nélkül magas minőséget biztosítanak önnek, ráadásul a kedvező anyagi feltételek mellett úgy valósíthatja meg gondtalan pakolással kapcsolatos álmait, hogy cserébe nem kell vészterhes áldozatokat hoznia.

INGYENES Házhozszállítás
Akciós Táskák
 

© 2009-2018. Taskaweb.hu

Minden jog fenntartva.

Oldalaink termékleírásai cégünk védett egyedi szellemi terméke, melyek felhasználása más webhelyeken, nem engedélyezett. Jogtalan felhasználásért minden esetben eljárást kezdeményezünk és kártérítést kérünk!