Miért tőlünk?

Legjobb Ár

Ha bármely termékünk bizonyíthatóan olcsóbban található más magyar webáruházban, jelezze felénk és tőlünk is megkapja minimum annyiért!

Szállítás

A szállítási díj Magyarország területén 990 Ft, melynek összege 19 999 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES. Olvassa el a részletes Szállítási tájékozatót

100% Eredet Garancia

Minden termékünk eredetiségét szavatoljuk, azok közvetlenül a gyártótól érkeznek!

Kérdése van?

Hívja bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon az office@taskaweb.hu emailcímünkre!

Márkák

 

Férfi pénztárca és irattárca

Férfi pénztárca és irattárca

Új pénztárcát szeretne? Válogasson férfi bőr pénztárca kinálatunkból, és találja meg könnyedén pénztárcáját! A férfi pénztárca egyéniségéről, ízléséről, stílusáról tanúskodik. Amikor előveszi a farzsebéből, azonnal, tudattalanul üzen mindazoknak, akik a környezetében tartózkodnak. Ezzel együtt önnek sem mellékes, hogy milyen tulajdonságú tárcával kell mutatkoznia, nap, mint nap.

 

    
    

Minőség, praktikum, és esztétikum. Ez a hármas jól körvonalazza, hogy mik azok a tulajdonságok, amiket szem előtt tartva érdemes választania. A bőr, mint alapanyag maximálisan garantálja a nagyfokú megbízhatóságot, és a professzionális kinézetet. A kivitelezés milyensége az esztétikum miatt fontos, a nálunk található tárcák esetében ezzel borítékolhatóan elégedett lesz. Végül, érdemes átgondolni igényeit, hogy céljainak megfelelő tulajdonságokat (fakkok száma, a tárca nagysága, vastagsága stb.) részesítse előnyben, így nem lehet kérdéses vásárlásának sikere.

A kedvező, pénztárcabarát (anyagi) feltételeknek köszönhetően pedig biztosan elégedett lesz!

INGYENES Házhozszállítás
Akciós Táskák
 

© 2009-2018. Taskaweb.hu

Minden jog fenntartva.

Oldalaink termékleírásai cégünk védett egyedi szellemi terméke, melyek felhasználása más webhelyeken, nem engedélyezett. Jogtalan felhasználásért minden esetben eljárást kezdeményezünk és kártérítést kérünk!