Miért tőlünk?

Legjobb Ár

Ha bármely termékünk bizonyíthatóan olcsóbban található más magyar webáruházban, jelezze felénk és tőlünk is megkapja minimum annyiért!

Szállítás

A szállítási díj Magyarország területén 990 Ft, melynek összege 19 999 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES. Olvassa el a részletes Szállítási tájékozatót

100% Eredet Garancia

Minden termékünk eredetiségét szavatoljuk, azok közvetlenül a gyártótól érkeznek!

Kérdése van?

Hívja bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon az office@taskaweb.hu emailcímünkre!

Márkák

 

Női pénztárca és irattárca

Női pénztárca és irattárca

Válogasson női pénztárca kínálatunkban, melyben divatos női bőr pénztárcák közül válogathat kedvére! A tökéletes pénztárca mindenkinek mást jelent. Stílust, praktikumot, vagy éppen kézzel fogható személyiséget. Alapvetően mindegy, hogy önnek melyik jellemvonás a legfontosabb, a kínálatunkban szereplő alternatívák közül kedvére szabadon válogathat. Hogy miben egységesek a termékek?

    
    

A bőr, mint alapanyag garantálja a minőséget. Nem lehet kérdés, hogy a belőle nagy odafigyeléssel, precizitással készített tárcák igényességet, és hosszú élettartamot biztosítanak.

A különböző modellek más-más kialakításúak, pontosan azért, hogy mindenki rátaláljon arra a fazonra, ami megfelel a felmerülő igényeknek. Ha ezeket, a személyre szabott feltételeket a vásárlás előtt tisztázza, akkor könnyedén meghatározhatja azokat a tulajdonságokat, melyek prioritást élveznek a megfelelő termék kiválasztása során. Milyen kivitelű modell áll elképzeléseihez a legközelebb? Iratait is szeretné a tárcában elhelyezni, vagy csak pénzét kívánja biztonságban tudni? Nálunk mindenre találhat tökéletes megoldást!

INGYENES Házhozszállítás
Akciós Táskák
 

© 2009-2018. Taskaweb.hu

Minden jog fenntartva.

Oldalaink termékleírásai cégünk védett egyedi szellemi terméke, melyek felhasználása más webhelyeken, nem engedélyezett. Jogtalan felhasználásért minden esetben eljárást kezdeményezünk és kártérítést kérünk!