Márkák

 

Miért tőlünk?

Legjobb Ár

Ha bármely termékünk bizonyíthatóan olcsóbban található más magyar webáruházban, jelezze felénk és tőlünk is megkapja minimum annyiért!

Szállítás

A szállítási díj Magyarország területén 990 Ft, melynek összege 19 999 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES. Olvassa el a részletes Szállítási tájékozatót

100% Eredet Garancia

Minden termékünk eredetiségét szavatoljuk, azok közvetlenül a gyártótól érkeznek!

Kérdése van?

Hívja bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon az office@taskaweb.hu emailcímünkre!

SAMSONITE

A Samsonite International S.A. világszerte jól ismert multinacionális cég, amelynek kínálatában férfiak és nők egyaránt megtalálják az igényeiknek és elképzeléseiknek leginkább megfelelő darabokat. Nem csak a jól ismert Samsonite bőröndök és táskák találhatóak meg a választékban, de a női pénztárcáktól kezdve a hátizsákon keresztül a telefon tokig minden olyan hasznos és praktikus darab, amelyre a mindennapok során szükség lehet.

A márka által képviselt kimagasló minőség igényes megjelenéssel és strapabíró kivitelezéssel társul, melyek mindegyikére nagy szükség van, ha a táskák és bőröndök kínálatáról van szó. Utazás során sok esetben nélkülözhetetlen a kényelmes gurulós bőrönd, melynek köszönhetően a pályaudvaron, reptéren, vagy a szállodában sem kell cipekedni. Nem mindegy az sem, hogy milyen iskolatáska áll rendelkezésre, de a kirándulásokhoz ideális hátizsák is megtalálható a Samsonite nyújtotta lehetőségek között.

Üzleti tárgyalás, egyetemi vizsga vagy munkahelyi feladatok kapcsán rendkívül fontos, hogy az alkalomhoz illő, elegáns és minőségi laptop táska nyújtson a készülék számára védelmet. Nincs ez másként az okostelefonok világában sem, hiszen a sokszor méregdrága készülékek megfelelő tárolást kívánnak meg. A hétköznapi és alkalmi megjelenéshez ideális, a telefon számára is védelmet nyújtó női táskák és oldaltáska típusok is széles választékban elérhetőek a márka kínálatában, hogy mindig a megfelelő darab szolgálja a kényelem, a design és a praktikum vonzó társítását. 

A Samsonite termékek már számtalanszor bebizonyították, hogy kiválóan alkalmasak bármely korosztály számára, alkalomtól függetlenül. 

    
    

© 2009-2018. Taskaweb.hu

Minden jog fenntartva.

Oldalaink termékleírásai cégünk védett egyedi szellemi terméke, melyek felhasználása más webhelyeken, nem engedélyezett. Jogtalan felhasználásért minden esetben eljárást kezdeményezünk és kártérítést kérünk!