Márkák

 

Miért tőlünk?

Legjobb Ár

Ha bármely termékünk bizonyíthatóan olcsóbban található más magyar webáruházban, jelezze felénk és tőlünk is megkapja minimum annyiért!

Szállítás

A szállítási díj Magyarország területén 990 Ft, melynek összege 19 999 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES. Olvassa el a részletes Szállítási tájékozatót

100% Eredet Garancia

Minden termékünk eredetiségét szavatoljuk, azok közvetlenül a gyártótól érkeznek!

Kérdése van?

Hívja bizalommal telefonos ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon az office@taskaweb.hu emailcímünkre!

TOUAREG

Míg korábban kizárólag a tavasztól őszig terjedő időszakban keltek útra a legtöbben, addig ma már az élettér kitágulásával és a könnyű mobilizálhatósággal együtt gyakorlatilag az év bármely hónapjában szívesen utazunk. Nem csak a szállásfoglalásra és az utazás megszervezésére érdemes azonban odafigyelni, hanem arra is, hogy a megfelelő bőrönd szett álljon rendelkezésünkre.

A Touareg bőröndök már számtalanszor bebizonyították, hogy kiválóan alkalmasak a hosszabb utazások alkalmával is, ráadásul az utazó bőrönd extra tárolási lehetőségekkel és strapabíró kialakítással szolgálja a kényelmet. A bőröndök között a kétkerekű változatok éppen úgy megtalálhatóak, mint a négykerekűek, a kínálatban pedig a fedélzetre felvihető táskák is helyet kaptak. A Touareg bőrönd akció keretein belül most elérhető áron lehet hozzájutni a sokak kedvencének számító márkához, amely mind strapabírás, mind kialakítás és design terén kimagasló színvonalat képvisel.

A gurulós bőrönd a leginkább praktikus választás akkor, ha repülős utazásról van szó, de tömegközlekedési eszközökön, vagy pályaudvarokon is rendkívül megkönnyíti a közlekedést. Nincs többé cipekedés, és a magunkkal vinni kívánt ruhadarabok és holmik is kényelmesen, praktikusan tárolva férnek majd el a választott darabban. A bőrönd méretek között mindenki megtalálhatja az utazás céljának, időtartamának és jellegének megfelelőt, mely igényes megjelenéssel és színvonalas belső kialakítással áll rendelkezésre.

A csomagolás és a közlekedés a Touareg bőröndök segítségével gyerekjáték! 

    
    

© 2009-2018. Taskaweb.hu

Minden jog fenntartva.

Oldalaink termékleírásai cégünk védett egyedi szellemi terméke, melyek felhasználása más webhelyeken, nem engedélyezett. Jogtalan felhasználásért minden esetben eljárást kezdeményezünk és kártérítést kérünk!