Március 8 - nőnap

Míg a Valentin nap kétoldalú ünnep, addig a nőnap már inkább egyoldalú, hiszen a hölgyek kerülnek ilyenkor a középpontba. Egy tulajdonság viszont mindkét ünnep esetében megfigyelhető: az ajándékozás. Ebben a bejegyzésünkben bemutatunk néhány igazán szép táskát, amelynek biztosan örülnek majd az urak és természetesen a hölgyek is.

Ajándékozzunk táskát nőnapra!

Blázek & Anni táskák - Elegáns uraknak

A Blázek & Anni táskák között számos olyan modell van, amely akár generációkon át is képes kiszolgálni a mai modern ember igényeit, hiszen a magyar kézműves család kézzel készített termékei utánozhatatlan eleganciával hatnak az esztétikai érzékeinkre.

Egy olyan férfinak, akinek a munkája miatt öltönyben, nyakkendőben kell minden nap megjelennia a különféle tárgyalásokon, fontos, hogy a táskája minden esetben tükrözze az egyéniségét, a szakmához való alázatát, illetve az elegáns, stílusos és ápolt megjelenést.

Egy rosszul kiválasztott táska miatt akár egyes üzletek nem is biztos, hogy sikerülnek, hiszen ha túl átlagos a táska, azt mondhatják a leendő partnerek, hogy itt nem megy jól a biznisz, egy túl drága táska esetén pedig azt mondhatják, hogy velük inkább nem kötünk üzletet, hiszen biztos az összes idejüket a meglévő luxus ügyfelekre fordítják majd.

A Blázek & Anni táskák pont azt a tökéletes arany középvonalat képviselik, ahol az egyedi kialakítás, a minőségi alapanyagok, illetve a letisztult stílus tökéletesen passzol azokhoz a férfiakhoz, akik nem szeretik az átlagosat, adnak a minőségre, de nem akarnak high-end fashion táskát bevinni egy hétköznapi tárgyalásra.

Az alábbi képeken a csodaszép Blázek & Anni férfi aktatáskák és orvosi táskák magukért beszélnek:

Tamaris női táskák - szofisztikált hölgyeknek

A német Tamaris márkának sikerült megálmodnia azokat a high-end fashion stílusú, de a hétköznapokban könnyű viseletet és klasszikus eleganciát nyújtó táskákat, amelyek a megfizethető kategóriába tartoznak.

Nem meglepő emiatt az, hogy az ilyen típusú és kialakítású táskákért teljesen odavannak a nők, hiszen legyünk őszinték, mégis ki mondana nemet az alábbi képeken látható csodaszép Tamaris táskákra?

Giudi női táskák - elegáns nőiesség a négyzeten

A Giudi női táskák a kifinomult, klasszikusan elegáns stílust jelenítik meg, ahol a mai modern nő elvárásai állnak a középpontban mind kialakítás, mind minőség tekintetében.

A csúcsminőségű bőr alapanyagok, a pontos és szabályos varrásvonalak, az ízléses színvilág mind azt bizonyítják, hogy a Giudi táskát viselő hölgyek magabiztosak, elegánsak, nőiesek és nem bízzák a véletlenre táskájuk magas minőségét.

Az alábbi képeken bemutatunk néhány ellenállhatatlanul szép Giudi női táskát, amelyek közül bármelyik tökéletes ajándék lehet Valentin napra vagy nőnapra.

Absolute Leather női táskák - luxus a hétköznapokban

Az Absolute Leather női táskákat nem véletlenül szeretik a hölgyek, hiszen a magas minőség mellé praktikus kialakítás és stílusos megjelenés társul. Az Absolute Leather táskákat bátran viselhetjük a hétköznapok során - akár munkába is, hiszen elegáns, de mégis könnyű viseletet nyújtanak a legtöbb hétköznapi outfit mellé.

Az alábbi Absolute Leather női táskák között biztosan van olyan, amely kiváló ajándék lehetne Valentin napra vagy nőnapra.