Sosem lehet túl hamar nekiállni összeállítani a karácsonyi parti öltözékünket és a hozzá passzoló elegáns táskát is, hiszen legalább 10-szer meggondoljuk magunkat még a parti napján is, hogy mibe megyünk.

Azt is figyelembe kell vennünk, hogy addigra be fog robbanni az igazi hideg tél is, így nem lehet csinos szandálban vagy kivágott koktélruhában beállítani egy olyan időszakban, amikor bizony este már mínuszok vannak.

Ebben a bejegyzésünkben összeszedtük azokat az elegáns női táskákat, amelyekkel garantáltan sikkesek és csinosak leszünk a céges karácsonyi parti során.

Elegáns női táska ötletek a céges karácsonyi bulira

Bordó Karen női alkalmi táska

Jó hírünk van azoknak, akik nem a fekete színű táskákat preferálják, hiszen ez a bordó Karen női alkalmi táska kiváló választás lehet azok számára, akik a bordó vagy a piros árnyalatait kedvelik.

Remekül passzol ez a táska egy szép bordó ruhához és cipőhöz, ha épp a monokróm stílust kedveljük. Akkor is jó választás lehet, ha a cipőnk bordó, de az alkalmi ruhánk pedig fehér vagy fekete. Nagyon jó kontrasztot lehet így kialakítani vele, pláne akkor, ha sikerült a táskához való szintén bőrből készült bordó alkalmi cipőt választanunk hozzá.

Az ékszereket pedig lehetőleg az ezüstök közül válasszuk ki, s igyekezzünk ügyelni arra is, hogy a ruhánkon vagy a cipőnkön is ezüst színűek legyenek a díszítések vagy a csatok, hiszen így tökéletes harmóniát alkot majd az outfitünk.

Persze nem szabad megfeledkezni a hajdíszekről sem, így ezeket is a bordó és az ezüst keverékei közül válasszuk ki, hogy tökéletes legyen az összhatás.

Kis fekete klasszikus Karen clutch táska

Vannak, akik inkább a fényes rostbőr clutch táskákat választják, amikor összeállítják az ünnepi vagy elegáns outfitjüket, hiszen egy ilyen modell szinte klasszikusnak mondható már. Garantáltan elegáns megjelenést biztosít, s nagyon könnyű hozzá öltözködni.

Érdemes viszont a régi alapszabályt betartani, mely szerint a táska színe mindig egyezzen meg a cipő színével, pláne ha elegánsan szeretnénk kinézni. Így a ruha, kiskosztüm vagy kardigán színe már csak az ízlésünkön múlik. Ha igazán szofisztikáltan szeretnénk mutatkozni a karácsonyi bulin, kerüljük a nagy színkavalkádokat, s igyekezzünk maximum három színárnyalattal dolgozni, hogy a végeredmény eleganciát és határozottságot sugárzó legyen.

Vadítóan piros női alkalmi táska az Absolute Leather márkától

Aki nem hajlandó kompromisszumot kötni, s imádja a piros színt, annak ajánljuk ezt a bámulatosan szép Absolute Leather piros női alkalmi táskát, amellyel garantáltan felhívhatja magára a figyelmet a céges karácsonyi parti során.

Egy piros estélyivel és egy piros tűsarkúval igazán bámulatos lesz az összjáték, pláne akkor, ha a fodrásznak köszönhetően gyönyörű lesz a frizura is, hadd irigykedjen a többi hölgy a buliban.

Igyekezzünk egy ilyen hivalkodó táska mellé finom és minimalista ékszereket választani, nehogy átessünk a ló túloldalára, hiszen ha túl sok ékszert teszünk magunkra, közönségesnek is tűnhetünk, amit mindenképpen érdemes elkerülni egy munkahelyi partin.

Nyomott mintás fehér elegáns táska az Absolute Leather-től

Fehér táska a karácsonyi partiba? Jó ötlet ez? Persze! Csak meg kell tanulni, hogy hogyan kell télen öltözködni egy fehér táskához, pláne akkor, ha elegánsan kell megjelennünk. Íme néhány ötlet:

  • A fehér táskához fehér cipő dukál, így ha nem akarjuk a téli latyakban bekoszolni a cipőnket, érdemes kocsival menni, vagy taxizni, hogy minimalizálni tudjuk a cipőre tapadó sár mennyiségét.

  • A fehér cipő + fehér táska kombinációval az a jó, hogy bármilyen színű ruhát és sálat lehet hozzá viselni.

  • Lehet ez egy ezüst színű estélyi, egy kötött fehér ruha ha a monokróm viseletet preferáljuk, de megspékelhetjük egy vörös ruhával is, hogy még jobban ki tudjuk hangsúlyozni a fehér kiegészítőket, mint a cipőt, táskát, stólát vagy hajdíszeket.

  • Ennek a táskának ezüstösek a díszei és csatjai, így érdemes ehhez igazítani az ékszereket is.

Karen fémes hatású rostbőr táska

Továbbra is divatban vannak még azok a rostbőr táskák, amelyeknek fémes árnyalata van, hiszen az ilyen színtónussal rendelkező táskák egyből elegánsabbnak tűnnek egy átlagos fehér vagy fekete táskánál.

Ehhez persze nehezebb, de nem lehetetlen csinosan felöltözni, viszont érdemes vigyázni arra, hogy a cipőnknek is hasonló metálos színe legyen. A ruhát úgy érdemes kiválasztani, hogy tökéletes harmóniát alkosson a hajunk és a szemünk vagy szemüvegünk színével, hiszen itt könnyű melléfogni, ha nem jó passzoljuk össze a színeket.

Például egy piros, fehér vagy fekete ruha, amelyen egy hasonló metálos színű deréköv van, kiváló választás lehet, pláne akkor, ha a karkötőnk, a fülbevalónk és a nyakláncunk is megegyezik az öv és a táska metálos árnyalatával.

Karen bézs női táska

Rengetegen szeretik hordani a téli időszakban a bézs színű kötött ruhákat, amelyekhez rendkívül jól passzol ez a bájosan elegáns Karen táska. A divatos bőr rojt és a láncok igazán egyedi megjelenést biztosítanak.

A bézs szín miatt jól illik a hasonló árnyalatú ruhákhoz és kosztümökhöz, illetve érdemes hozzá ezüst ékszereket viselni, hogy igazán lehengerlő legyen az összhatás.