Most sokan nézik azt, hogy milyen lesz a 2021-es nyári táska trend, hiszen végre ki lehet menni, hogy találkozzunk a barátokkal egy hűsítő ital mellett a vendéglátóhelyek teraszain. Előkerülnek a ruhásszekrények mélyéről a csinos cipellők, az elegánsabb blúzok, a dekoratív övek és ékszerek, hiszen az elmúlt évben a legtöbb ember melegítőt viselt a nap nagy részében.

Ebben a bejegyzésünkben megmutatjuk azokat a magyar táskákat, amelyek fontos szerepet fognak játszani a 2021-es nyári táska trendek kialakításában.

Megnézzük közelebbről a Blázek & Anni, a Calderón, a Monogram és a Budmil márkák 2021-es nyári táska kollekciók legszebb darabjait, hogy könnyebb legyen a tájékozódás a magyar piacon.

Lássuk a részleteket!

Blázek & Anni - Aktatáska nélkül egy lépést sem

A Blázek & Anni nyári táska kollekciója hozza a várt magas színvonalat, hiszen szinte lehetetlen ellenállni ezeknek a csodaszép valódi bőr válltáskáknak. Aki bíróságon, ügyvédi irodában vagy egyetemen dolgozik, bizony tudja jól, hogy a Blázek & Anni táskákkal egyszerűen nem lehet melléfogni.

A legapróbb részletekre való maximális odafigyelés, a csodaszép varrásvonalak, a csinos csatok és pántok, valamint a praktikus és a modern igényeknek megfelelő kialakítás csak az alapos, hozzáértő és lelkiismeretes bőrdíszműves mesterekre jellemző.

A Blázek & Anni lehengerlően káprázatos akár férfi, akár női táskáit emiatt mindenkinek ajánljuk, akinek fontos a hibátlan külső, a modern belső és a hamisítatlan valódi bőr alapanyag egy táska esetében.

Calderón - Minőség elérhető áron a divatos megjelenés jegyében

A Calderón márka a 2021-es nyári táska trendeknek megfelelően követi a kozmopolita életstílus igényeit: praktikus A/5-ös nagyságú kialakítás, masszív, divatos és finom tapintású marhabőr alapanyag, illetve számos zseb, amelyet biztonságosan, cipzárokkal láttak el a tervezők.

Nemcsak a fővarrások, de a mellékvarrások és a díszítővarrások is mind a tökéletességre hívják fel a figyelmet, hiszen ezeken a csodaszép táskákon még egy darab elálló cérnaszálat sem fogunk látni, nemhogy hibát a varrásvonalakban.

Egy ilyen csodaszép modell kiváló választás lehet akkor, ha elmegyünk egyet teázni vagy kávézni a barátokkal egy hétköznap délután vagy este, hiszen csinos kialakítása, illetve bájos színe miatt garantáltan a nyári táska kollekciónk egyik kedvence lesz ez a csodaszép modell.

Monogram - imádjuk a pirosat - vagy a kéket?


A Monogram márka szerencsére mindig gondol azokra, akik unják a szokásos fekete, barna és fehér táskákat. A 2021-es nyári táska trendek nem véletlenül preferálják a nem megszokott színeket és árnyalatokat, így a Monogram piros és kék táskái kiváló választás azoknak, akik ki akarnak törni a megszokott, unalmas és kiszámítható táska divatból.

A Monogram táskák esetében nem kell aggódnunk a minőség miatt, hiszen a márka még véletlenül sem tudna kiadni a kezéből hibás terméket, mert annyira odafigyelnek a szakértők a gyártás során a végeredményre, hogy a rengeteg tesztelés és ellenőrzés miatt csak a valóban minőségi darabok kerülnek eladásra.

A legtöbb nő a Monogram táskákat munkába szereti hordani, hiszen ezek a modellek annyira igényesek, hogy szinte minden típusú irodai környezetben megállják a helyüket. Hordhatjuk őket vállon, átvetve, alkaron vagy kézben is, a rengeteg lehetőség miatt garantáltan lesz olyan outfit a ruhatárunkban, amelyikhez tökéletesen illenek majd ezek a meseszép női táskák.

Budmil - ha csak 10 évente akarunk táskát venni, a Budmilra mindig számíthatunk

Nem egy felnőtt emlékszik arra, hogy amikor anno a szülei megvették neki iskolakezdéskor az első Budmil iskolatáskát, azt bizony a legtöbben még nyolcadikos korukban is szívesen cipelték a hátukon, hiszen a Budmil egyben garancia is a hosszantartó minőségre. Hány és hány diák rohangált masszív Budmil táskával az iskolába, de egyikünk sem emlékszik arra, hogy kiszakadt vagy elvásott volna valahol az anyag. A Budmil táskák egyszerűen csak bírják a strapát.

Szerencsére a márka azóta kiszélesítette a kínálatát, s már nemcsak az iskolásokat kényezteti el a masszív, szinte elpusztíthatatlan iskolatáskáival, hanem sikerült betörnie a divatiparba is, amelynek rengeteg hölgy örül.

Az egyetlen probléma a Budmil táskákkal az, hogy annyira bájos az összes táska a 2021-es nyári kollekcióban, hogy igazából nem lehet választani. Nekünk nagyon tetszenek az óriási strandtáskák, a masszív kialakítású bevásárlótáskák, de még véletlenül sem tudnánk otthagyni a kínálatban egy bájos kis divatáhátizsákot, ami szinte csak hívogat minket, hogy “Vegyél meg..”

Nagy bajban vagyunk emiatt mindig, hiszen annyira csinosak a Budmil táskák, hogy igazából az összeset tudnánk hordani valamilyen alkalomra, s még a legtöbb outfithez is remekül passzolnak ezek a gyönyörű kiegészítők.

A Budmil táskákat főként a fiatalok hordják szívesen, de amióta elérhetőek a városi viseletre való csinos kis hátizsákok, divattáskák és válltáskák is, már az érettebb korosztály sem tud nekik nemet mondani.

Mindegy emiatt, hogy egy apró méretű divathátizsákot, egy bájos kis oldaltáskát vagy egy városi sétákra való válltáskák választunk, a Budmil termékekkel garantáltan elégedettek leszünk, legalább 10 évig.