• Önnek melyik tetszik a legjobban?

A következő 3 Puma divattáska fekete-arany színben tökéletes választás azoknak, akik rajonganak a Puma márka termékeiért. A Puma már több mint 7 évtizede van jelen a sportos-városias ruházati és sportfelszerelési piacon, így az elmúlt években elegendő ideje volt a vállalatnak arra, hogy mára csak minőségi, megbízható és nemcsak praktikus, de divatos és csinos ruházati és sportfelszerelési cikkeket tudjon gyártani.

  1. Puma divattáska fekete-arany színben - sportos elegancia a köbön

Ezt a modellt azoknak ajánljuk, akik szeretik a retro hangulatú, praktikus kialakítású és lezser stílusú kiegészítőket. Ez a Puma divattáska tökéletes választás azoknak, akik szeretik az újra divatba jött henger alakú oldaltáskákat vagy kézitáskákat, hiszen ez a modell egyaránt rendelkezik vállpánttal és kézi fogóval is.

Anyaga strapabíró poliészter és poliuretán, így jól bírja a hétköznapi gyűrődést, folyamatos használatot.

  1. Puma divathátizsák fekete-arany színben - praktikusan a tömegközlekedési eszközökön is

Ez a 14 literes, poliészterből készült Puma fekete-arany színű hátizsák tökéletes társ lehet a mindennapok során, hiszen szabadon hagyja a kezeket, így kényelmesen lehet vele utazni, ügyeket intézni a városban, vagy akár kirándulni egyet a közeli erdőkben. Stílusos kialakítása, az arany és fekete kontrasztja tökéletesen illik a városi élet sportos stílusához.


  1. Puma tornazsák fekete-arany színben - edzéshez is stílusosan

Tökéletes választás ez a fantasztikus Puma fekete-arany színű tornazsák azoknak, akik munka mellett is szeretnének aktívak maradni. Nem foglal sok helyet, így könnyen elfér a háton a retikül vagy kézitáska mellett.


Munkába is elvihetjük, hogy hazafele be tudjunk ugrani egyet edzeni, de iskolába is tökéletes választás tornazsáknak. A tetején lévő zsinór egybe van kötve az alsó, pántokkal, így kényelmes és praktikus viseletet nyújt. Űrtartalma 15 liter, anyaga pedig poliészter, így könnyen tisztítható, illetve jól ellenáll a külső káros hatásoknak.