Nagyon jól tud jönni egy Samsonite ALU DROP szuper mini esernyő egy-egy utazás során, hiszen nem mindenki szeret esőkabátot hordani például akkor, ha egy külföldi tárgyalásra igyekszik éppen.


A Samsonite nyilván nem bízza a véletlenre, ha professzionális megjelenésről van szó, de amikor megláttuk ezt a miniatűr esernyőt, nem hittünk a szemünknek, hogy tényleg léteznek olyan modellek, amelyeket ennyire kicsire össze lehet csukni.


Aki sokat utazik, az nagyon jól tudja, hogy gyakran néhány centiméteren múlik az, hogy el tudjuk-e pakolni a kedvenc farmerunkat, vagy kénytelenek leszünk otthon hagyni a megannyi más holmi mellett. Viszont amikor egy olyan helyre megyünk, ahol előreláthatólag egész végig zuhogni fog az eső, bizony jól jön egy mini Samsonite esernyő, hiszen nem foglal sok helyet, és tökéletesen ellátja a feladatát: megóv minket az eső ellen. 

Samsonite ALU DROP szuper mini esernyő - mechanikus nyitású

Egy ilyen modell egyszerűen nem hiányozhat semelyik nagy utazónak sem a csomagjából, hiszen nem foglal sok helyet (összecsukva a hossza csak 23 cm), és nincs is nagy súlya (0,15 kg), amely befolyásolná a reptéri korlátozásokat. Hagyományos mechanikai nyitású, így a megszokott módon kell kinyitni és összecsukni.


Szenzációs a szélbiztos kialakítása, hiszen míg régen ha kifordította a szél az esernyőt, azt azzal a lendülettel dobtuk ki a legközelebbi kukába, addig ez a Samsonite mini esernyő csodát csak vissza kell ugrasztani, s nem történt semmi maradandó kár rajta. Fenomenális.

Samsonite ALU DROP szuper mini esernyő - automata nyitású

Ez a modell még az előzőnél is kisebb, hiszen összecsukott állapotban csak 22 cm hosszú, viszont a kényelmes automata nyitás illetve a törésbiztos, üvegszálas tartóváz miatt a súlya már több, 0,52 kg.


Természetesen ez a modell is szélbiztos, így a törhetetlen vázszerkezet, illetve a teflon bevonatú ernyő és huzat anyag kombinációja miatt szinte elpusztíthatatlan ez az apró, de mégis rendkívül masszív mini Samsonite esernyő.


Siessen, s adja le rendelését még ma, mert nagyon gyorsan elkelnek ezek a praktikus Samsonite mini esernyők!