Mind a nők, mind a férfiak esetében könnyű kiválasztani azt a típusú, méretű és stílusú táskát, amelynek biztosan örülnek a karácsonyi ajándékozás során. Ebben a bejegyzésünkben adunk néhány tippet, hogy könnyebb legyen az online vásárlás a karácsonyi időszakban.

Elegáns táska azoknak, akik szeretik a hivatalos, kifogástalan megjelenést

Szinte mindenkinek van olyan családtagja, barátja vagy ismerőse, aki hallani sem akar a kényelmes, sportos outfitekről, mert a munkája miatt mindig elegáns stílusú ruhákat, kiegészítőket kell hordania.

A legtöbb ilyen típusú ember alapvetően szereti a kosztümöket, öltönyöket, illetve a csinos, elegáns cipőket, illetve a kifogástalan megjelenést biztosító szövetkabátokat.

Nekik remek választás lehet egy fekete, barna, sötétkék vagy piros üzleties megjelenést nyújtó táska, amelyet biztosan ki tudnak majd használni a hétköznapok során.

Giudi kék barna laptoptartós táska uraknak

Ez a Giudi kék barna laptoptartós táska egyedi színkombinációja miatt kiváló karácsonyi ajándék lehet olyan férfiak számára, akik nem elégednek meg a hivatalos megjelenéshez használt hagyományos fekete színnel.

Sok férfi hord hasonló árnyalatú kék elegáns cipőt is, amellyel remekül lehet párosítani ezt a marhabőrből készült csodaszép, fiatalos, de határozott megjelenést biztosító táskát.

Samsonite Eco Wave laptoptartós rózsaszín táska hölgyeknek

Ez a bájos pink laptoptartós Samsonite női táska remek karácsonyi ajándék lehet egy pályakezdő, fiatal hölgy számára, aki most ízlelgeti az irodai élet újdonságait. Kialakítása teljesen illeszkedik a modern élet elvárásaihoz, így a kisebb-nagyobb rekeszek segítségével könnyedén lehet szeparáltan tárolni az okos kütyüket, beleértve egy 11,6”-os laptopot, illetve egy 10,5”-os tabletet is.

Olyan személynek érdemes ezt a modellt ajándékozni, akinek fontos a fenntartható és praktikus divat, hiszen ez a táska 100%-ban újrahasznosított PET palackokból készült.

Casual táskák azoknak, akik szeretik a minőséget, de nem mondanak le a kényelmes outfitek adta előnyökről

Nem mindenki szeret tűsarkúban és kosztümben járni, illetve sokan dolgoznak olyan helyen, ahol nincs megadva egy szigorú dresszkód. Ezek a típusú emberek többnyire a farmernadrágokat, a casual stílusú ruhákat vagy szoknyákat részesítik előnyben, amelyhez sneakert vagy kényelmes utcai cipőt választanak.

Travelite laptoptartós táska férfiak számára

Ez a casual megjelenést nyújtó Travelite laptoptartós antracit szürke válltáska kiváló karácsonyi ajándék lehet olyan férfiak számára, akik a farmer-edzőcipő típusú outfiteket részesítik előnyben. 

Modern kialakítása egyértelműen tükrözi a jelenkori igényeket, így elfér benne egy 15,6”-os laptop, illetve a munkához szükséges kisebb-nagyobb iratok és okos eszközök is.

Anekke divattáska

Ez az Anekke divattáska bájos megjelenése miatt nem véletlenül most a hölgyek egyik kedvence, hiszen egyedisége miatt nehéz neki ellenállni. Anyaga kívül műbőr, belül pedig strapabíró poliészter, így remekül bírja a hétköznapi gyűrődést, folytonos használatot.

Fiatalos megjelenése miatt bátran ajándékozhatjuk ezt a modellt 20-as, 30-as éveiben járó hölgyeknek, akik szeretik a mesés mintákat, illetve az egyedi megjelenésű öltözködési kiegészítőket.

Sporttáska azoknak, akik számára fontos a rendszeres mozgás

Jó hír, hogy egyre több embernek lényeges az, hogy a hétköznapok során beiktasson 2-3 edzőnapot, hiszen így tovább lehet megőrizni a fiatalos, egészséges megjelenést. Ha van olyan ismerősünk vagy családtagunk, aki nemrég kezdte el felfedezni a testmozgás adta előnyöket, kiváló karácsonyi ajándék lehet számára egy stílusos és lehetőleg praktikus sporttáska, amelyet magával tud vinni munkába.

Klasszikus Puma sporttáska uraknak

Ez a poliészterből készült praktikus kialakítású Puma sporttáska tökéletes választás lehet karácsonyi ajándéknak egy olyan férfi számára, aki szereti a sportos, de igényes megjelenésű kiegészítőket.

A tetején körbefutó cipzár miatt rendkívül egyszerű kezelni, hiszen mindig látni lehet, hogy mi hova kerül a táskában. Kisebb-nagyobb zsebeinek köszönhetően pedig mindig rendben lesznek az apróbb, edzéshez való kiegészítők is.

Bájos Reisenthel sporttáska hölgyeknek

Ez a Reisenthel Activebag fekete alapon fehér pöttyös táska bájos megjelenése, illetve praktikus külső és belső rekeszekkel ellátott kialakítása miatt garantáltan a hölgyek egyik legkedveltebb sporttáskája, hiszen a hagyományos modellekkel ellentétben ennek a táskának olyan a dizájnja, amely remekül passzol a vidám, bájos stílus szerelmeseihez.

A tépésálló poliészter anyagnak köszönhetően ez az apró, de strapabíró táska akár 35 kg-ot is elbír, mely jó hír azoknak, akik maguknál szeretik hordani az edzéshez való súlyzókat és kiegészítőket.

Kozmetikai táska azoknak, akik sokat utaznak

A neszeszertáskákból sosem elég, hiszen mindig lehet találni olyan apróságokat egy utazás során, amelyeket elkülönítve szeretnénk tárolni az utazótáskában vagy bőröndben, hogy ne egy kupacban legyenek a táska alján, amikor kipakolunk belőle a hotelben.

Gabol Week Eco neszeszertáska

Ez az újrahasznosított PET palackokból készült Gabol neszeszer remek útitársa lehet bármelyik férfinek, aki sokat utazik a munkája vagy az életvitele miatt. Fekvő elrendezése miatt kényelmesen elférnek benne a gyakran használt fürdőszobai pipere holmik, illetve belső rekeszeinek köszönhetően mindig rendezetten lehet benne tárolni a kisebb-nagyobb holmikat.

Reisenthel piros virágmintás kozmetikai táska

Ez a tépésálló poliészterből készült Reisenthel kozmetikai táska igazán bájos utazási kiegészítője lehet azon hölgyeknek, akik szeretik, ha még a legapróbb táskájuk is követik a nőies, divatos megjelenést. Praktikusan kialakított cipzárjának köszönhetően felülről nézve mindig látni, hogy pontosan mit rejt ez a csinos kis táska, így biztosan mindig megtaláljuk benne azt, amit keresünk.