Immár 30 éves múltra tekint vissza a BLÁZEK & ANNI márka, mely a nemzetközi piacon is megmérettette magát.

Minőségének, praktikumának köszönhetően előszeretettel vásárolják Európa szerte a klasszikus marhabőr férfi táska kedvelői.

A cég üzleti bőrtáskáit és férfi aktatáska kollekcióját a hivatali és üzleti életben egyaránt használják korosztálytól függetlenül fiatalok, egyetemisták, illetve azok a férfiak akik egy évtizedre keresnek patinás megjelenésű férfi bőr aktatáskát!

 

A BLÁZEK & ANNI férfi aktatáska bőrtípusai állandó minőséget képviselnek


A klasszikus vonalat megtartva, egyedi stílusjegyekkel vannak felruházva A különféle fazonú aktatáskák három bőrtípusból gyártódnak, egyaránt szerepel a kínálatban az elegánsabb, a sportosabb, és a modern stílusú tetszetős és praktikusan használható kiegészítő.

A dizájnhoz hozzá tartoznak az egyedi antikolt fém kellékek, a nyomott bőr márkalogó, valamint a vágott szélek, a béleletlen natúr belső, ami a minimalizmust és környezettudatosságot sugallja. 

A kellemes meleg barna színű, vagy fekete selyemfényű , kevéssé sérülékeny, sima felületű, amerikai bőr, elegánsabb megjelenést biztosít. (AM)



Egy adott fazon zsírosabb, natúr barna színű Pull Up marhabőrből, sportos, fiatalossá varázsolja az aktákat. Sérülékenyebb felületű, viszont pont e tulajdonságának eredménye az egyedi, patinás, évről évre változó felület. (PO)



A harmadik alapanyag kissé zöldesszürke árnyalatú, hasított bőrkidolgozású bivalybőr. (B) Mindhárom bőrre jellemző a magas minőségű (vastagabb) bőrkidolgozás, hosszú távú minőségmegőrzés. ami az időtállóság záloga.


A BLÁZEK & ANNI Férfi aktatáska és mappa modellek sajátosságai


A cég férfi aktatáskái, mappái iratok és dossziék, valamint személyes holmik számára tervezettek. A külső megjelenés csak az egyik fontos ismérv, hiszen egyedi pakolási igényeket elégítenek ki a különböző fazonok.

Kevesebb holmi számára ideálisak a mappák, de akik szeretik kézben vagy vállon viselni kiegészítőjüket azok számára a kézi fogós és vállpántos aktatáska fazonok a megfelelőbbek.

Az egyszerűbb, egy részes aktatáskák kevesebb hordani valóhoz praktikus választás (csúszó csatos irattartó aktatáska 2401HF).


A két különálló részes, szélesebb modellek közül kedvelt a dupla zsebes férfi aktatáska (9223PO), vagy az aszimmetrikus barna aktatáska (9226AM) ami az iratok elhelyezése mellett két kis zsebbel segíti a személyes apróságok elkülönítését.

A magyar gyártó gondolt azokra is, akik a nagyobb méretű, férfias darabokat részesítik előnyben. Nekik készült például a három részre osztott Tripla aktatáska, és az Aszimmetrikus tripla aktatáska. (9241AM)


Napjainkban divatosak a két fogós akta fazonok is, mint a zippes fekete laptoptartós irattáska (BA-1811F)

 

BLÁZEK & ANNI férfi válltáskák, övtáskák a sportos viselethez


A magyar kézműves cég gondolt azokra is, akik a hétköznapi élet során kihasználható sportosabb kiegészítőkre voksolnak, akik válltáska és övtáska vonalon gondolkodnak.

A kézben illetve vállon hordható táskák álló elrendezéssel a picitől, álló, tolltartós mini oldaltáska (2906PO) a közepes A/5-ös méreten át, közepes A/5 méretű férfi válltáska a nagy A/4 es méretig álló A/4-es aszimmetrikus fedelű oldaltáska (1110PO) szerepelnek a repertoárban.

Igen közkedveltek a kirándulásokon vagy hétköznapokon elengedhetetlen férfi holmik kezet szabadon hagyó övtáskái, melyből választható övre fűzhető álló, álló közepes méretű, övre fűzhető táska (9613AM), illetve fekvő (9614AM), de önmagukban is használható modern, trendi övszíjas övtáskák is.


   

Portugál bőr zippes övtáska (82PO) szintén a kollekció részét képezi.

  

BLÁZEK & ANNI bőr orvosi táskái asszikus trendet követik


A Blázek & Anni márka nemcsak irodai munkához, iratok és személyes holmik tárolásához gyárt szép és mutatós darabokat.

Az orvosok, állatorvosok speciális igényeit kielégítő kisebb - nagyobb méretű és fazonú orvosi táskák évtizedek óta készülnek a tapasztalatok figyelembe vételével folyamatosan megújulva, de a tradicionális értékeket megtartva.


A klasszikus barna orvosi táska (9318AM) hölgyek számára is megfelelő, az orvosi eszközök, receptek  elhelyezéséhez. Férfiasabb, karakteresebb az akár állatorvosok nagyobb eszközeinek bepakolásához is használható nagy méretű, natúr bivalybőr orvosi táska (9924B).

Fontos szempont a gyártásnál a nívós megjelenésen kívül az időtállóság, hiszen egy-egy ilyen kiegészítő szinte elválaszthatatlan társa az orvostársadalomnak, hozzánő viselőjéhez. 

Webáruházunkban a teljes paletta szerepel, így személyes igényeinek ismeretében kiválaszthatja mindenki a számára leginkább praktikus darabot, ami jelentősen egyszerűbbé teszi a felelősségteljes munkavégzést.

A prémium bőr alapanyagok tekintetében az orvosi táska rendkívül igényes és mutatós az amerikai zsíros marhabőrből, a portugál márványos marhabőrből és a fekete fényes kidolgozású klasszikus boxbőrből, valamint a lágyabb, karamell színű natúr bivalybőrből.

Vásároljon Ön is hazait táskákból is! Itt megteheti: BLÁZEK & ANNI bőrtársákák