A praktikus kialakítású, s mára oly ismert és közkedvelt CabinZero kabintáska modelleket a szükség inspirálta, hiszen a cég vezérigazgatója, Neil Varden mindig is nagy utazó volt, viszont sok gondot okoztak neki a kirándulásai során a rossz minőségű bőröndök, utazóládák, kofferek, utazótáskák és merevítős hátizsákok.


Hol a pántok szakadtak el, hol eláztak a holmijai, hol az anyag vásott el. Viszont egy mindig biztos volt: sosem volt elégedett az általa használt utazótáskák minőségével és kialakításával. Ezért döntött úgy 1993-ban, hogy elkészíti azt a típusú hátizsákon, amelyet a szigorú reptéri szabályok felengednek az utastérbe, kényelmesen lehet bele pakolni, sok rekesze van, hogy praktikusan lehessen benne tárolni, és ami a legfontosabb: strapabíró az alapanyaga.


Megszületett a CabinZero kabintáska


A vállalat meggyőződése, hogy mindegy, hogy épp egy üzleti útra vagy egy családi nyaralásra készülünk, a csomagoknak nem szabad visszatartania bennünket abban, hogy jól érezzük magunkat az új helyen.


Nem véletlen emiatt az, hogy a CabinZero kabintáska modellek beépített poggyászkereső rendszerrel, lakattal zárható cipzárral, rengeteg belső elválasztóval, rekesszel és zsebbel rendelkeznek, illetve magas minőségű, strapabíró alapanyagból állnak, hogy Ön szabadon és gond nélkül tudjon utazni.


CabinZero kabintáska télen-nyáron


A legtöbb modell vízálló poliészterből áll, mely egy igen vékony, de rendkívül strapabíró anyag. Kínálatunkban találhatóak többek között CabinZero kabintáskák a Wizzair 40 x 30 x 20 cm-es szabványának megfelelően.


Természetesen online felhozatalunkban találhatóak CabinZero kabintáskák a Wizzair 55 x 40 x 23 cm-ig tartó méretnek megfelelően, hiszen ez a légitársaság kétféle méretű csomagot enged fel az egyes járatain.


Fontos itt megemlíteni, hogy a CabinZero vállalat nagyon jól tudja, hogy az utazók előszeretettel tömik túl a táskájukat egy-egy út során, így a cég direkt néhány centiméterrel kisebbre tervezi a táskákat, hogy egy esetleges túlpakolás ellenére se legyen gond a reptéren a mérésnél.