Férfiak körében igen népszerű a minőségi marhabőrből készült sportosan elegáns bőráru, mely a férfi válltáska és oldaltáska mellett kiváló laptoptáskát is gyártó márka.

Esztétikum és minőség a cég mottója és ez megmutatkozik  férfi táska eladásaikban.

A magyar termékek preferálása elkötelezettségünk, örömmel értékesítjük a hazai bőrdíszmű készítők remek darabjait.  Ide tartoznak a Calderón termékei, mely magyar műhelyben, magyar bőrdíszművesek hozzáértő kezeinek munkája. Elismerésünk!

A laptoptáskák mellett megtalálhatóak a kollekcióban az álló fazonú férfi válltáskák és a fekvő elrendezésű oldaltáskák. Kiegészítésként a  kisméretű övre fűzhető övtáskák is a termékcsoport részét képezik.


 

Calderón férfi laptop táska a mindennapokra

Tökéletes választás munkába járáshoz, tárgyaláshoz,  irataink szállításához a Calderón bőr laptoptáskája, mely fekete és barna minőségi marhabőr alapanyaga szemet gyönyörködtető.

A 2 méretben készülő modell a kisméretű  13” ,a nagyobbik testvér a  15,6” munkagépekhez remek választás. Mindkét méret fekete és barna húsos marhabőrből készül, mindkét szín megtalálható portfóliónkban. Mindkét táska masszív gurtni szövet és bőr kombinációjú vállpánttal rendelkezik, mely a megpakolt laptop táskát masszívan a vállon tartja.

A táskákban elkülönített , laptop biztonságos tárolásához és szállításához készített szivaccsal bélelt külön rekesz található , mely a gépet kisebb mechanikai hatásoktól is képes megvédeni.

 

Calderón férfi válltáska különböző méretben




Nagyon sokan kedvelik a könnyed férfiaknak gyártott válltáskát. A kézi autóstáska ideje leáldozott azáltal, hogy sokak nagyméretű mobiltelefon és tablet tárolása – hordása céljából nagyobb méretű táskára váltottak.

Ezzel megnőtt az igény a válltáskákra, mely a kis mérettől indulva, egészen az  A4 méretig a palettán található.

A Calderón válltáskák javarészt megkapták a bőr-szövet kombinált vállpántot, mely szélessége kiválóan illeszkedik a vállak vonalára. A táskák belmérete bőségesen megfelelő a férfiemberek számára, napi irataik,pénzük,kulcsaik,mobileszközeik tárolására-szállítására.


Calderón férfi oldaltáska kényelmes viselet




A fekvő fazonú válltáskák lettek átnevezve oldaltáskának, hosszabb részükkel oldalunkon fekszik. Tulajdonképpen szintén a mindennapokra gyártott darabok, szintén változatos méretekben készülnek. A fekvő A4 méret a legnagyobb darab, bőven elfér benne tablet, személyes holmi, irathalmaz :-) , az legnagyobb méretben akár a 13” laptop is, jóllehet az A4 oldaltáska nem kapott  szivaccsal bélelt védett részt.

A négerbarna és fekete marhabőr oldaltáskák szintén a bőr – szövet kombinált vállpánttal készülnek, melyek kényelmessé teszik viselésüket.

 

Calderón övre fűzhető táskák, övtáskák


A bőr övtáskák övre fűzve kiváló divatkiegészítők, apró hétköznapi tárgyainkat ( iratok, kulcs ) kényelmesen tárolhatjuk bennük. Kétféle kialakítással készülnek, van fedeles és zippzáros verzió, kinek melyik darab a szimpatikusabb.

A fedeles övtáska mágneszárral biztosítja a fedél rögzítését, míg a zippzárral záródó – igaz kicsit macerásabb a nyitás,csukás- , viszont biztonságosabbnak tűnik.  A méreteiben közel hasonló övre fűzhető kistáskák fekete és sötétbarna marhabőrből készülnek , csakúgy mint a kollekció többi darabja.