Az elmúlt években óriási divatja lett a női divathátizsáknak, hiszen rendkívül kényelmes, praktikus és csinos viseletet biztosít. Tökéletes választás emiatt egy bájos divathátizsák akkor, ha nyaralás során rollerrel megyünk körbe a város nevezetességein, kulturális eseményeket látogatunk vagy csak kalandozunk egyet a belvárosban.

Ebben a bejegyzésünkben megmutatjuk a 2021-es tavasz-nyár legszebb női divathátizsák modelljeit, amelyekkel garantáltan felhőtlen lesz a nyaralás. Lássuk a listát!

Női divathátizsákok, amelyekkel könnyű rollerezni

Gabol Fame divathátizsák

Továbbra is hódítanak a nyáron a metál fényű, ultranőies divathátizsákok, amelyre tökéletes példa ez a bájos Gabol Fame divathátizsák. Mindent tud, amire egy rolleresnek szüksége lehet:

  • Hordhatjuk a kényelmes dupla pánt segítségével háton.

  • Felakaszthatjuk a roller kormányára a fenti, középső fogónál.

  • Praktikusan tudjuk benne szeparálni a kisebb-nagyobb holmikat, hogy mindig könnyen tudjuk elővenni azt, amire épp szükségünk van.

  • A fényvisszaverő betétnek köszönhetően szürke időben is segíti a többi gyalogost-autóst a láthatóságban.

  • S mivel víztaszító poliészterből készült az anyaga, így nem is fognak elázni a holmijaink, ha épp elkap minket egy óriási nyári eső.

Kiknek ajánljuk ezt a csinos divathátizsákot?

Azoknak, akik szeretik a metálos fényű, igazán nőies és divatos hátizsákokat. Így egyaránt hordhatják tinik vagy a fiatalabb felnőtt réteg is.

Budmil divathátizsák

Erre a Budmil hátizsákra sokan első ránézésre azt hiszik, hogy egy méregdrága dizájner táska, mert tökéletesen követi a high-end divat stílusjegyeit. Ez nem is meglepő, hiszen a csodaszép nyomott mintázat, a tökéletes külalak, a masszív, de mégis finom kialakítás, illetve a bájos díszítőelemek miatt minket is megtévesztett ez a hihetetlenül szépre sikerült Budmil hátizsák.

Csinos megjelenése miatt számos városi rolleres választja ezt a modellt, mert könnyű hozzá elegáns-nőies-kényelmes öltözetet találni, amivel garantáltan sikkes és trendi lesz az outfit.

  • A levehető, masnis cipzár díszt rátehetjük a kulcstartónkra is, de sokan így hagyják, hiszen ez egy nagyon édes díszítőelem, ami igazán bájossá varázsolja ezt a csodaszép kis hátizsákot.

  • Nagy beltere miatt kényelmesen elférnek benne a szokásos városnéző holmik, mint egy kulacs, nyári kendő vagy lenge pulóver, pénztárca, elektromos kütyük és persze a személyes holmik és pipere kellékek.

  • Kényelmes, állítható a pántja, így egyéni mérethez lehet igazítani a nagyobb komfort érdekében.

Kiknek ajánljuk?

Ez egy időtálló női divathátizsák, amely egyaránt jól mutat a tiniken, illetve a fiatalabb és érettebb hölgyeken is, hiszen számos stílusú outfithez lehet viselni ezt a modellt.

Karen divathátizsák

Ahogy szinte minden nőnek van egy nyárra való fehér divattáskája, úgy egyre több hölgy igyekszik beszerezni egy fehér divathátizsákot is, hiszen egy ilyen modellel nem lehet melléfogni, ha rolleres városnéző túráról van szó.

A fehér táska ha akarna sem tudna kimenni a divatból, mert tényleg minden stílusú és színű outfithez lehet viselni. Ez a Karen divathátizsák egy igazi klasszikus darab, hiszen a gyönyörű szép selyemfényű erezett rostbőr anyaga miatt mindig igényes és divatos megjelenést biztosít viselőjének.

  • Az alján fenékszögek találhatóak, így ha letesszük valahova, hogy a táskából elővegyünk valamit, akkor az alsó része a táskának védve lesz, így sokkal tovább bírja a napi kiképzést, mint egy hagyományos hátizsák.

  • Nagy belső terében egy kis cipzáras zseb található, illetve a táska elején pedig egy mágneses csattal záródó külső zseb van, mely még jobban megkönnyíti az apróbb dolgok rendszerezését.

  • Bátran vihetjük magunkkal egy nyári nyaralás során, de elegánsabb Balaton-parti éttermekben is hű társunk lehet egy vacsora alkalmával.

Kiknek ajánljuk?

Ez egy tipikusan olyan táska, amelyet tényleg minden korosztály tud hordani, hiszen bájos viseletet nyújt a tinédzsereknek, elegáns megjelenést biztosít a fiatalabb felnőtteknek, illetve időtálló kialakítása miatt az érettebb korosztály számára is tökéletes választás ez a trendi divathátizsák.