Ebben a bejegyzésünkben világhírű női táskákat és a hozzájuk legközelebb álló, megfizethetőbb variációkat mutatunk be, hogy azok a hölgyek is megtalálják az ízlésükhöz legjobban passzoló női táskákat, akik nem engedhetik meg maguknak azt, hogy a következő évi albérlet árát egy darab női táskára költsék el.


Íme a lista + egy táska stíluskalauz, hogy könnyebben válasszunk magunknak női táskát (természetesen, a teljesség igénye nélkül):

Ezeket válasszuk a méregdrága dizájner női táskák helyett!


A legtöbb nő csak álmodozik, ha meglát egy Chanel vagy egy Alexander McQueen táskát, hiszen esze ágában sincs ennyi pénzt kiadni azért, hogy legyen egy darab dizájner táskája.

Nézzük meg, milyen alternatívák közül érdemes válogatnia azoknak a nőknek, akik megelégednek egy kiváló minőségű, stílusos divattáskával, mely ugyanolyan letisztult eleganciát tud varázsolni az outfitnek, mint bármelyik dizájner táska.

Chanel 19 táska helyett csinos Samsonite divattáska

Vs.

A Chanel 19 táska lehet, hogy nagyobb feltűnést fog kelteni a Váci utcában, mint bármilyen más táska, viszont egy ilyen gyönyörű kialakítású Samsonite női válltáskának igen nehéz ellenállni.

A pontos varrásvezetés, az érdekes kivágások és díszítések, valamint a leheletnyi ízléses logó mind sikkessé és stílusossá teszi ezt a bájos kis női táskát.

Viselhetjük egy éttermi vacsorához, egy színházi előadásra vagy épp az operába is. Ha ki szeretnénk hozni belőle a maximumot, válasszunk mellé világos kiegészítőket. Egy fehér vagy bézs sál, kalap és kesztyű hatalmasat fog dobni a megjelenésünkön, ha ezt a bájos kistáskát választjuk.

Alexander McQueen Story táska helyett egy édes kis Karen táska


Vs.


Sok modell vlogban szerepel ez az Alexander McQueen Story táska, mely nem meglepő, hiszen egy gyönyörűen megmunkált, igazi mesterműről beszélünk.

De szerencsére ezt is el lehet érni megfizethető áron, hiszen a Karen divatos fekete női kézitáska modellek között is számos olyan akad, amely fel tudja venni a versenyt az Alexander McQueen modellekkel.

Amennyiben ezt az apró Karen táskát választjuk, próbáljunk meg hozzá olyan felsőt venni, amely kiemeli a táska nőies vonalait. Igyekezzünk testhez simuló, díszítésektől mentes, natúr kabátot vagy felsőt választani, amin tökéletesen tud érvényesülni ez a finom kistáska.

Khaite óriás táska helyett praktikus és elegáns Rialto táska


Vs.

Szerencsére akkor sem kell lemondanunk a csinos és ápolt megjelenésről, ha egy óriási nagy fekete női divattáskára van szükségünk. Egy ekkora nagy bőr táska minden nőnek jól jön, hiszen tökéletes választás a munkahelyre, és még a hazaúton ha van időnk be is vásárolhatunk, akkor is könnyedén elférnek majd benne a holmik.

Ezt a fazont főként az irodai dolgozóknak ajánljuk, akik sok dolgot szeretnek tartani a táskájukban: sál, kardigán, egy 1,5 literes ásványvíz, egy-két gyümölcs, illetve az ebédre hozott friss saláta.

Gucci 1955 táska helyett gyönyörű Giudi kistáska


Vs. 

Bizony csinos a Gucci 1955 táska is, hiszen csodálatos harmónia van a kialakítás és a színösszeállításban, viszont nem restellkedhet a Giudi sem, hiszen ez a kistáska is éppolyan kifinomult, ízléses és nőies, mint bármelyik drága dizájner táska.

Bátran hordhatjuk szoknyához vagy farmerhez, de igyekezzünk hozzá valamilyen barna bőr cipőt - akár magassarkút is - viselni, hogy még nőiesebb legyen az outfitünk.