Nagyon csábítóak a női hátizsákok, hiszen nem foglalja le a kezünket, így kényelmesen és biztonságosan tudunk kapaszkodni a tömegközlekedési járműveken, rolleren, biciklin és persze sétálni is kényelmes egy kis hátizsákkal a hátunkon.

Azoknak, akik az országon belül sokat utaznak üzleti célok vagy a család miatt, bizony sokat használnak utazótáskát is, amit gyakran be kell vinnük a munkahelyre, hiszen onnan mennek edzeni a szemközti parkba, vagy onnan mennek ki a pályaudvarra, hogy elutazzanak valahova.

Viszont sok olyan nő van, akinek a munkahelye miatt nagyon elegánsan kell öltözködnie, így sokaknak okoz gondot az, hogy megtalálják a stílusoknak megfelelő, elegáns hátizsákot vagy elegáns utazótáskát.

Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük azokat a gyönyörű női hátizsákokat és utazótáskákat, amelyeket akár kiskosztümmel, szoknyával és magassarkúval is bátran hordhatunk még a munkahelyünkre is. Iletve megnézzük azt is, hogy milyen stílusú hátizsákokat és utazótáskákat, milyen esetekben érdemes viselni.

Milyen típusú hátizsák, milyen stílusú nőknek ajánlott?

Elegáns női hátizsák - akár irodába is

Ez a Samsonite púder színű valódi bőr hátizsák tökéletes azok számára, akiknek muszáj mindig elegánsan öltözködniük a munkájuk miatt, és nem szívesen mondanak le a hátizsákok adta kényelemről.

Egy ilyen modellel nehéz melléfogni, hiszen minden apró részlet arról árulkodik, hogy tulajdonosa szereti a kifinomult, elegáns és letisztult stílusú kiegészítőket, és nem bízza a véletlenre még a táskán lévő díszítőelemek minőségét sem.

A lágy púder szín, az arany színű csat, cipzár és a fityegőkön lévő apró kis szalagzáró golyócskák tökéletes harmóniát alkotnak, így a végeredmény egy igazán elegáns és nőies hátizsák, amelyet bátran viselhetünk elegáns outfithez is.

Klasszikus bőr divathátizsák


Ez a Giudi barna bőr divathátizsák egyszerűen tökéletes. A precíz vezetésű dupla díszítővarrások, a csinos kis kulcsos csúszócsat, illetve az állítható pántok nemcsak egy időtálló, klasszikus darabbá, de egyben egy maximálisan kihasználható, a hétköznapi élet fontos kiegészítőjévé teszik ezt a fantasztikus hátizsákot.

A csat kinyitása után egy zsinóros megoldás védi a táskában rejlő kincseket, így egy húzással ki lehet nyitni, s össze lehet csukni, ami nagyon praktikus, pláne ha sietünk a metrón vagy a boltban a pénztárnál.

Ezt a csodaszép bőr divathátizsákot azoknak ajánljuk, akik az időtálló, klasszikus stílust preferálják, és szeretik a személyes holmijukat egy minőségi és praktikusan használható hátizsákban tárolni. Egyaránt használhatjuk elegáns irodai környezetben, illetve kiváló választás lehet elegáns vacsorákhoz, színházba vagy operába is.

Laptoptartós hátizsák

Ez a Samsonite laptoptartós hátizsák tökéletes azoknak, akiknek minden nap hurcolniuk kell a munkahelyükre egy laptopot és egy tabletet az okostelefonok és nyomógombos készülékek mellett.

Akiknek sokat kell cipekedniük, nagyon jól tudják, hogy aranyat érnek azok a hátizsákok, amelyek lehetőleg tovább bírják, mint 2 év, illetve megfelelő védelmet biztosítanak a különféle kényes elektronikai eszközöknek.

A Samsonite ezt nagyon jól tudja, hiszen eszméletlen mértékű teszteléseknek veti alá az összes termékét csak azért, hogy meggyőződjön arról, hogy még véletlenül se legyen semmi hiba a termékekben. Emiatt különféle gépekkel összerázzák, centrifugálják, dobálják, nyomkodják, le- és felcipzározzák több ezerszer ezeket a modelleket, hogy megnézzék, tényleg strapabíróak-e.

Ezt a Samsonite hátizsákot azoknak ajánljuk, akiknek sok elektronikai eszközt kell vinniük magukkal napi szinten a szokásos ásványvíz, gyümölcs, ebédre való saláta, sál, pulóver (és persze hajszárító) mellett.


Emiatt bátran ajánljuk ezt a típust az elegánsan öltözködő, irodában dolgozó nőknek, hiszen a hátizsák kialakítása igényes, szofisztikált és határozott megjelenést biztosít. Ne feledjük a home office sem tart örökké!

Fényes strapabíró nejlon divattáska

Ez a Samsonite Karissa Disney fényes és ellenálló nejlonból készült hátizsák kiváló választás azoknak, akik szeretik a mesefigurákat és az elegáns megjelenést. Ahogy írtuk már, ez a táska strapabíró nejlonból van, amelyet rengeteg nő szeret, hiszen ez az a tipikus anyag, amiből az elegánsabb típusú táskák készülnek, így ez a modell tökéletesen megállja a helyét még egy ügyvédi irodában is.

A hátizsák fekete alapszíne, illetve az ezüst színű kiegészítők, mint a cipzár, elöl és hátul az állítható pántokon lévő csat, logó és a cipzáron lévő kis figura tökéletes harmóniát alkotnak, amely egy divatos, fiatalos és könnyed stílust kölcsönöz a hátizsáknak.

Ezt a modellt azoknak ajánljuk, akik szeretik a fiatalos, nőies és egyben elegáns kialakítású és elrendezésű hátizsákokat.

Milyen elegáns női utazótáska illik egy irodai környezetbe?

Amikor utazótáskáról beszélünk, sok embernek még mindig a tipikus sport utazótáska jut eszébe, amit a sportolók visznek a vállukon. Szerencsére 2020-ban és 2021-ben sem kell csak erre az egy modellre hagyatkoznunk. Igenis léteznek elegáns utazótáskák. Íme néhány gyönyörű modell.

Giudi bőr utazótáska - egy örök klasszikus

Ez a Giudi bőr utazótáska tökéletes választás akkor, ha utazás előtt még le kell húznunk egy kemény napot az irodában, ahol még azt is kinézik, ha lecsippen egy darabka a körömlakkunkból.

Ennek az elegáns női utazótáskának minden részlete tökéletes: a tetején lévő nyomott márka logó, az erős kialakítású és összepatentolható kézi fogók, az oldalán és alján lévő megerősítések, a hosszú élettartamú cipzár, az alján lévő fenékszögek, a kényelmesen felnyitható felső rész, illetve a cipzárakon és kapcsokon lévő bőr díszítések.

Ezt a tökéletes bőr utazótáskát minden olyan nőnek ajánljuk, akiknek rendkívül fontos a mindig tip-top megjelenés, és nem szívesen bízzák a véletlenre a kiegészítőik kiválasztását.

Travelite Capri utazótáska - szeretjük a piros színt

Ez a bájos Travelite piros utazótáska tökéletes választás azok számára, akik szeretik a hagyományos, de nőies kialakítású utazótáskákat. Ezt a modellt azoknak ajánljuk, akik szeretik a könnyed, stílusos és a megszokott poliészter anyagú táskákat.

Ez az utazótáska tökéletes akkor, ha munka után edzeni megyünk a szemközti sportpályára vagy a parkba futni egyet.


Természetesen mindez a jéghegy csúcsa, webáruházunkban ennek többszöröse várja látogatóinkat a nap 24 órájában!