Egy minőségi gurulós bevásárló táska nagyon jól tud jönni, pláne ebben a világjárványos helyzetben, amikor mindenki lehetőleg sok dolgot vásárol egyszerre, hogy ne kelljen minden nap boltba járkálni.

A vásárlást az is megnehezíti, hogy nem mindenkinek van autója, így olyan gurulós bevásárlótáskával lehet csak kényelmesen közlekedni, lépcsőzni és le- vagy felszállni a tömegközlekedési eszközökre, amelyet ergonomikusan és praktikusan alakítottak ki a dizájnerek.

A mostani modellekkel szerencsére már gyerekjáték a lépcsőzés, hiszen a kerekek praktikus elrendezése miatt alig kell valamit emelni rajtuk, inkább csak határozott irányításra van csak szükség a manőverezésnél.

Már rég nem ciki a gurulós bevásárlótáska

A gurulós bevásárlótáska annak ellenére, hogy hihetetlenül praktikus, és már egyre több fiatalnál látjuk, mégis vannak olyan emberek, akik szerint kínos ilyesmivel közlekedni. Ezt persze csak addig mondják, amíg a sok üléstől ki nem jön a sérvük, és belátják, mekkora találmány a gurulós bevásárlótáska.

Azért gondolhatják néhányan, hogy kellemetlen ilyennel közlekedni, mert az emberekben a gurulós bevásárlótáska szóra egy nyugdíjas jut eszükbe, aki a járókeret mellett még egy banyatankot is húz maga után, amit előszeretettel testál át a közelében lévő fiatalokra, hogy segítsenek neki felszállni vele a buszra, mert naná, hogy egy ezer éves modell van vele, amivel alig lehet le- vagy felszállni a buszra. :)

A koronavírusjárvány talán segíti bejuttatni a mainstreambe ezeket a csodatankokat, hiszen hihetetlenül kényelmes az, ha össze tudunk vásárolni egy rakás élelmiszert, s mégsem szakadunk le, mire hazaérünk. Egyszóval, mindenkit csak biztatni tudunk: merje bevállalni!

Ezeknek a gurulós bevásárlótáskáknak nem lehet ellenállni

Reisenthel összehajtogatható gurulós bevásárlótáska


Ezt az összecsukható gurulós Reisenthel bevásárlótáskát azoknak ajánljuk, akik este, munka után szeretik intézni a bevásárlást, és továbbra is azt gondolják, hogy ciki egy ilyennel munkába indulni. Psszt, mi nem fogjuk elárulni, hogy ez a bájos kis kézi fogós lapos kistáska igazából egy hihetetlenül praktikus gurulós bevásárlótáskát rejt.

Bizony, nem csal a kép, ezt a gurulós bevásárlótáskát úgy tervezték meg a dizájnerek, hogy pont elférjen egy ilyen kis csinos kézitáskában. Csak ki kell cipzározni, kihajtani a kerekeit, s máris repeszthetünk vele a közértbe.

A gumis kereken könnyű irányítani, illetve a kitámasztó miatt pedig biztonságosan megáll, így garantáltan nem dől el, amikor épp pakolnánk bele.

A táska anyaga igen merev és alaktartó, amely nagyon jó, hiszen nem esik össze, így könnyű pakolni bele.

Reisenthel pöttyös gurulós bevásárlókocsi


Ez a Reisenthel Carrycruiser számos nemzetközi formatervezési díjat nyert el, mely nem meglepő, ha azt nézzük, hogy könnyedén tudjuk húzni magunk után, felakaszthatjuk az áruházak bevásárlókocsijának a szélére, illetve kényelmesen tudjuk kosárként, az alkarunkon is vinni.

A masszív, de könnyű alumínium keretnek, illetve az időtálló és tépésálló poliészter anyagnak köszönhetően ebbe a bevásárlókocsiba akár 15 kg-nyi árut is pakolhatunk anélkül, hogy elszakadna vagy eldeformálódna a kosár csinos külseje.

Ezt a modellt azoknak ajánljuk, akik sokat járnak bevásárlóközpontokba, s nem szeretik, ha egyszerre ezt is és a bevásárlókocsit is kell tologatniuk-húzogatniuk a polcot között, hiszen könnyedén rá lehet akasztani a bevásárlókocsira, illetve stabilan megáll az autó csomagtartójában is.


Ha szívesen kipróbálnád, ám mégsem ezek a modellek a nyerők az Ön számára, akkor bőven válogathat: ide kattintva!