Minden jel, na meg remény afelé mutat, hogy szépen-lassan, csendben megérkezik a várva-várt tavasz. Ahogy a természet felébred téli álmából, úgy pezsdül fel a nagybetűs élet. Általában az új évszak nemcsak frissítő szellőt, hanem új trendi irányzatokat is hoz magával.

Többnyire, ha a divatos táskák kerülnek a figyelem célkeresztjébe, akkor mindenki a hölgyek oldalán, vagy kezében lógó kiegészítőkre koncentrál.

Na, de akkor hol maradnak a férfiak?

Hiszen számukra is lényeges a megújulás, a felfrissülés, a tavasz nemcsak időjárásbeli, hanem gyakorlati megélése. A gyártók szerencsére ezzel maximálisan tisztában vannak, és úgy időzítenek, hogy a tavasz betoppanásával a vadonatúj férfi táskakollekciók is megérkezzenek: férfi válltáska és mindenféle trendi, az idei divattal összhangban lévő táska!

 

Az övtáska múlhatatlan előnyökkel büszkélkedik a férfiak körében!

 

Az erősebbik nem tagjai nagyrészt a praktikumra esküsznek.

Arra, hogy az általuk kiszemelt táska, ha lehet foglaljon kis helyet, ugyanakkor férjen bele minden, ami lényeges. Vajon e két, majdnem egymásnak ellentmondó elvárás összeegyeztethető? Igen. Kiváló példa erre az övtáska, ami kompakt méretének, ugyanakkor telepakolhatóságának hála a férfiak kedvelt választása.




Az, hogy ki-hol-hogyan hordja a kiszemelt modellt már abszolút egyénfüggő. Van, aki a vállán viseli szívesen parányi kiegészítőjét, míg megint más a hagyományos stílusra esküszik. Jó, vagy rossz döntés nem létezik. Az egyetlen lényeges szempont, hogy mi az, ami komfortot teremt.

A kínálatban ráadásul több méret és persze kialakítás közül válogathatnak mindazok, akik a kezességre voksolnak. A nagyobb méretekkel megáldott modellek simán elnyelik az irattárcát, pénztárcát, kulcsokat és a telefont, míg a kisebbek tényleg csak a legszükségesebb holmiknak adnak teret és helyet.

 

És mi van akkor, ha még, még még, ennyi nem elég?

 

Akkor bizony betoppan a képbe a férfi válltáska kínálat. Na ezen a ponton szoktak összerezzenni az úriemberek: hogy hogyan? Férfi embernek válltáska? Ám igen, a válasz minden esetben egy határozott: naná!

A modellek ugyanis azon túl, hogy trendiek, praktikusak, roppantul közkedveltek, még kifejezetten és hangsúlyosan férfiasak is, egyben.

Egyetlen egy kiegészítő sokat tehet hozzá a viselője megjelenéséhez, kisugárzásához. Ez a válltáska esetén fokozottan érvényes. Nem valamiféle nőies kellékről van szó, ami csipkézettségével meg rózsaszín színével szinte ordítva hívja fel magára a figyelmet.




Olyan elegáns, vagy éppen kellemesen sportos alternatívák vásárolhatóak meg, amik méltán nevezhetőek a férfi válltáska kínálat ékeinek.

Természetesen a termékek között találhatóak kisebb, nagyobb méretű variánsok egyaránt, tehát nem kell azonnal kezelhetetlenül hatalmas alternatívákra asszociálni. Van, akinek praktikus az inkább diplomata táska irányba elmozduló verzió, míg megint másnak jobban bejön a kisebb, vállra csapható, vagy marokba ragadható variáció.

Ebben az esetben sem érdemes jónak vagy rossznak címkézni egy-egy választást. Egyedül az a lényeg, hogy milyen érzéseket kelt az adott termék a viselőjében. Ha ezek harmóniát sugároznak, akkor a kiszemelt darab több, mint tökéletes.

 

Na és mi kerüljön a táskába?

 

A férfiak szettje általában irat- és pénztárcából, kulcsokból és kütyükből áll. Ezek közül talán a tárcának van a legnagyobb jelentősége, és azért a külvilág felé közvetített üzenete sem elhanyagolható.

A férfi bőr pénztárca a palettában felfedezhető kollekciók közül a legnépszerűbb, és egyben kétségtelenül a legszebb. Igazán időtálló választás. A bőr, mint alapanyag méltán kedvelt a táskapiacon. Megbízható, ellenálló, és azt mondanunk sem kell, hogy mennyire szemre való. A belőle készült modellek eleganciát, stílusosságot, múlhatatlan divatosságot közvetítenek. Tehát nem egy hullócsillagról van szó, ami bár fényesen ragyog a táskakínálat egén, ám egyszer csak eltűnik onnan, örökre.

A férfi bőr pénztárca nem igényel extra törődést, viszont kíméletes bánásmódot igen. Ellenben maximálisan, sokszorosan meghálálja a figyelmességet, hiszen az élettartama nem években, sokkalta inkább évtizedekre szól.


                                                        

A kérdés már csak az, hogy a kisugárzása pont ugyanennyire időtálló? A válasz egy megnyugtató igen. Hiszen a bőr kollekció tagjai megjelenésükben azt a fajta trendiséget képviselik, ami az idő előre haladtával nem fakul vagy kopik meg.

Sőt. Talán a bőrből készült termékek egyedülállósága abban is megmutatkozik, hogy nemcsak, hogy nem rágja meg őket az idő vasfoga, hanem még kifejezetten jót is tesz nekik az “érés”.

Ez különösen az eredeti bőrszín érvényesülésénél látványos!

 

A stílusos kiegészítők ölelésében mindkét nem tagjai kivirágozhatnak!

 

Ha a férfiak elégedettek, magabiztosak, akkor ez a környezetükre is jótékony hatást gyakorol. Így, ahogy az erősebbik nem tagjai igent mondanak a divatosságra, és a trendi táskákra, kellékekre, úgy teljesedhetnek ki a hölgyek is.

Akik, többnyire nem kis lelkesedéssel veszik tudomásul a látható “kitavaszodás”, kézzel fogható, használható és viselhető bizonyítékait.


Még több trendi férfitáskát a 2021-es tavaszi szezonra, webáruházunkban találsz!