Ebben a bejegyzésünkben összegyűjtöttük azokat a női táskákat, pénztárcákat és utazótáskákat, amelyek tökéletes társaink lehetnek a különféle típusú utazások során.

A jelenlegi világhelyzet miatt a legtöbben csak diplomáciai, halaszthatatlan üzleti vagy tudományos konferencia miatt hagyják el az országot most. Így a többség a hazai utazási lehetőségek között igyekszik megtalálni a számára vonzó opciókat.

Itthon is ugyanúgy látogathatunk gyönyörű természeti tájakat, történelmi emlékműveket és kulturális gyöngyszemeket. Persze számos magyar üzletasszony utazik egyik városból a másikba a különféle tárgyalások vagy épp tudományos kísérletek, konferenciák miatt.

Lássuk, melyik utazási típushoz milyen stílusú női táskák, pénztárcák és utazótáskák illenek, amelyekkel garantáltan elégedettek leszünk, bárhová is vezessen utunk.


Milyen női tás vigyünk a természetbe?

Magyarországon számos csodaszép természeti tájat látogathatunk meg, amelyek a tavasz közeledtével mesés kikapcsolódást nyújtanak a szorgos hétköznapok utáni hétvégén.

  • Megmászhatjuk a Kékestetőt, s piknikezhetünk egyet a hegytetőn.
  • Bebarangolhatjuk a balaton-felvidéki erdőket.
  • Megnézhetjük közelebbről is a tavasszal aktív állatokat a Kis-Balaton környékén.
  • Megcsodálhatjuk az Aggteleki cseppkőbarlang környékét.
  • Sétálhatunk egy jó nagyot a Balaton északi vagy déli partján.
  • Horgászhatunk egy egész délutánon át a Tisza, a Rába vagy akár a Duna mentén.

Megszámlálhatatlan természeti csodát fedezhetünk fel kis hazánkban, így nem meglepő, ha most már olyanok is túrázni indulnak, akik eddig hallani sem akartak az utazásról.

No de milyen női táskákat érdemes vinni egy olyan hétvégére, amit a természetben fogunk tölteni? Mutatjuk is a legoptimálisabb választásokat!

Praktikus női hátizsákkal az egynapos kirándulások is jobbak

 

Az American Tourister női hátizsák tökéletes választás lehet egy hétvégi egynapos kirándulás során, hiszen minden belefér, amire egy túra során szükségünk lehet. Ügyes hajtogatással belefér egy pulóver, sál vagy vékonyabb kabát, egy 2 literes kulacs, valami harapnivaló, pipere holmik, telefonok, egy könyv, illetve a fontosabb iratok is.

Az elején van egy első, cipzáras zseb, az oldalán egy nyitott zseb, illetve belül, a háttámlában is van egy cipzáras rejtett zseb, hogy könnyebb legyen elpakolni és később megtalálni az apróbb holmikat.


Többnapos kirándulás esetén női utazótáskára lesz szükségünk


Ez a fém kerettel megerősített Reisenthel női utazótáska remek társunk lehet egy többnapos hétvégi kirándulás során. Vállpántján vállvédő található, mely kényelmes viseletet nyújt még akkor is, ha csordultig sikerült pakolnunk ezt a csinos utazótáskát. Kézi fogói praktikusan, egy tépőzáras anyag segítségével összerögzíthetőek, így egyaránt vihetjük egy kézben, alkaron vagy a vállunkon.

Divatos mintázata, illetve hatalmas rakodótere miatt sok nőnek ez az egyik kedvenc tapusú utazótáskája, hiszen a nagy belső rekeszbe bele lehet tenni a nagyobb holmikat (pulóver, nadrág, törölköző), az oldalán lévő belső zsebekbe pedig az apróbb pipere holmikat tudjuk szeparálni, hogy ne essenek egybe a kisebb-nagyobb utazási kellékek a túrázások során.

Milyen női táskákat vigyünk városi kirándulásra?

Számos gyönyörű város van Magyarországon, ahol rengeteg látnivaló van.

  • Megnézhetjük a szebbnél szebb vidéki és fővárosi épületeket.
  • Megcsodálhatjuk a különféle művészi alkotásokat.
  • Felkereshetjük a történelmi események emlékműveit.
  • Szabadtéri kulturális központokat látogathatunk meg.
  • Nagyobb parkokat, híres szabadidőközpontokat vagy játszótereket fedezhetünk fel.

Minden kisebb és nagyobb város tartogat a kíváncsi turisták számára valami egyedit, így feltétlenül érdemes megnézni az interneten, hogy milyen látványosságok érhetőek el a jelenlegi világhelyzetben az adott településeken.

Egy városi kirándulásra már más féle női táskákat érdemes vinni, mint egy erdei túrára, hiszen városon belül maradunk, s gyalogolni csinos táskával a vállunkon vagy a kezünkben is tudunk, nem kell feltétlenül hátizsákban vagy utazótáskában gondolkodni.

Női divattáska városi sétákhoz


A tavasz közeledtével a legtöbb nő elteszi a sötét színárnyalatű divattáskákat, s előveszi a melegebb évszakokra való fehér, bézs, púder vagy krém színű női táskákat. Ezek tökéletesen passzolnak a legtöbb tavaszi outfithez, s nincs ez másképp ennél a gyönyörű szép rostbőr Chiara női divattáska esetében sem.

Belső tere 3 külön rekeszből áll, ahol a középső zseb cipzárral záródik, melyet patentokkal rögzítettek a tervezők, hogy opcionális legyen. Így külön is lehet használni ezt a kis zsebet, például a pipere holmik tárolására.

Hordhatjuk vállon, kézben vagy alkaron is, így tökéletes társunk lehet egy városi séta során. Jól mutat egy világos farmerrel, mintás vagy egyszínű leggingssel, fehér szandállal, cipővel vagy magassarkúval, illetve választhatunk mellé egy csinos világos árnyalatú kalapot is a tűző nap ellen.




Shopper táska, hogy legyen miben hazahozni a szuveníreket


Ez a csinos Heavy Tools Shopper táska jól passzol azokhoz az outfitekhez, amelyeket tóparton vagy parkokban szoktunk viselni. Egy csinos szoknya vagy vékony nadrág, egy pár balerina cipő, egy bájos kalap, egy kis selyem kendő a nyakba, s máris olyan hangulatunk lesz, mintha a francia Riviérán lennénk.

A mostani helyzetben viszont be kell érnünk például a hangulatos Balaton-parti mólókkal, vagy a sétáló utcák körüli parkokkal és szökőkutakkal.

Hordhatjuk a vállunkon ezt a vászon táskát, de alkaron vagy kézben is kényelmes viseletet nyújt. Nagy rakodóterébe belefér még egy kisebb pokróc is, plusz minden, amit egy kisebb piknik esetén vinnénk magunkkal.

Milyen női táskákat vigyünk üzleti útra?

Itthon is számos oka lehet annak, ha egy nőnek üzleti útra kell mennie. Van, aki a vállalkozását igyekszik kiterjeszteni, s tárgyalnia kell a helyi beszállítókkal, új alkalmazottakkal.

Van, aki állami szerveknél dolgozik, s a mostani helyzetben szinte minden a feje tetején áll, így sokat kell utazni a különféle regionális gondok megoldása miatt.

Van olyan is, aki tudományos célból utazik, mert konferenciát tartanak valahol egy laborban, ahol személyesen kell megtekinteni az adott kísérletet például.

Nézzük meg, milyen női táskákat érdemes elpakolni az üzleti utakra, hogy mindig tökéletes legyen a megjelenésünk a különféle találkozók során!

Tablet és laptoptartós divattáska igazi üzletasszonyoknak


Valljuk be, egy laptoptáska nem annyira praktikus a nők számára, mint egy laptoptartós divattáska. A kettő között óriási a különbség, hiszen az elsőnél csak egy laptopot, egy kábelt, egy egeret, egy egéralátétet plusz írószereket és maximum egy vékony dossziét tudunk beletenni, addig a laptoptartós táska nem más, mint egy női táska, amelybe egy laptop is belefér.

Tökéletes társ lehet az üzleti utak során a Samsonite női tablet (10,5”) és laptoptartós (14,1”) táska, hiszen a két eszközön kívül beleférnek a szokásos holmik, amiket a ridikülünkben hordanánk egyébként.

Gyönyörű lilás-kőszürke tónusa miatt szinte biztos, hogy a legtöbb tavaszias kosztümhöz vagy elegánsabb szoknyához passzolni fog. Egy krém színű magassarkúval vagy félcipővel igazi komoly megjelenést tudunk vele elérni.


Elegáns pénztárca vagy alkalmi kistáska a kerti koccintáshoz


A legtöbb üzleti tárgyaláson vagy tudományos konferencián szinte mindig felszolgálnak valami harapnivalót vagy frissítő italokat, de gyakoriak az álló fogadások is, amiket jelenleg nagy valószínűséggel inkább a kertekben rendeznek meg - amennyiben ez megengedett.

Sok nő emiatt igyekszik olyan pénztárcát vinni magával az ilyen fontosabb utazásokra, amely remekül megfelel egy elegáns kistáskának is, ha az alkalom épp úgy kívánja meg.

Ez egy tipikusan szellősen elrendezett pincértárca, amely természetesen nemcsak pénz, hanem a legtöbb női apróbb holmi tárolására is alkalmas.

Üzleti stílusú női utazótáska


Nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy mibe fogjuk pakolni a ruháinkat. Egy bézs színű Gabol kabinbőrönd tökéletes választás lesz, hiszen tavaszias a színe, illetve elegáns a megjelenése, így bátran magunkkal vihetjük egy üzleti útra.

A bőrönd mindkét oldalán válaszfal segíti szeparálni a holmikat, illetve belső zsebek és leszorító gumik tartják a helyükön a kisebb-nagyobb utazási kiegészítőket a bőröndben.

 Még több női táska: itt!