Végre beköszöntött az igazi kánikula, s mivel már rengeteg vendéglátóhely és élményfürdő megnyitotta a kapuit a látogatók előtt, egyre több hölgynek jut eszébe, hogy az elmúlt időszakban nem igazán vásárolt magának divatos nyári táskákat, amelyek nélkülözhetetlenek egy vakáció során.

Ebben a cikkünkben megmutatjuk azokat a csinos nyári női táskákat, amelyekre egyaránt számíthatunk a strandon, egy városi séta során, egy hangulatos étteremben egy vacsora közben, vagy épp egy erdei túra során a Bakonyban.

Divatos nyári táskák szabadidős tevékenységekhez igazítva

Strandtáska vagy shopper táska?

A legtöbb strandtáska gyakorlatilag ugyanolyan kialakítású, mint egy csinos, de masszív felépítésű és rendkívüli strapabírású shopper táska. Nem is lepődtünk meg annyira azon emiatt, hogy igencsak megnövekedett az elmúlt néhány hónapban a shopper vagy strandtáska rendelések száma.

Érdemes befektetni egy nagy alakú, erős pántú és nagy űrtartalommal rendelkező strandtáskába vagy shopper táskába, hiszen például egy Reisenthel shopper táska nemcsak a hétköznapokban a bevásárlások során, hanem a nyári hétvégék alatt a strandon is sokáig hű társunk maradhat.

A Reisenthel táskákat azért imádják a nők, mert a tervezők nemcsak a divatos megjelenésre, hanem a praktikus kialakításra is egyaránt nagy hangsúlyt fektetnek. Így lehet az, hogy a reisenthel strandtáskák és bevásárlótáskák óriási űrtartalommal rendelkeznek (35 Liter), illetve a középen elkeskenyedő pántkialakítás miatt pedig nem csúsznak le a pántok a vállról.

Ez számos nőnek könnyíti meg a helyzetét a hétköznapi bevásárlások során, de amikor strandra megy a család, s a családfő cipeli a strandra való holmikat, bizony neki is jól jön ez a hasznos funkció, hiszen kényelmesen lehet így vinni a táskában a nehezebb holmikat is.

Egy trendi hátizsák is dukál a nyaralás során, hogy legyen mit városnézésre vinni

Óriási divatja van már néhány éve a csinos kis női hátizsákoknak, hiszen kényelmes viseletet biztosítanak, bájos megjelenésük miatt szinte minden stílusú outfithez illenek, illetve elegendő hely van bennük a kisebb-nagyobb női holmik tárolására.

Szerencsére rengeteg gyártó és márka csatlakozott a mostani divathátizsák őrülethez, így tényleg mindenféle kialakítású modell közül lehet már válogatni. Apró, közepes vagy nagy méretű modellek, sötét vagy világos színű, vagy épp mintákkal tarkított darabok is találhatóak a Táskaweb kínálatában. Különleges pántok, csatok, díszítések és bájos kis lifegők és rojtok teszik őket különlegessé, amelyek igazán egyedivé varázsolják a nyári outfiteket.

A szokásos telefon, töltő, kulacs, pénztárca és pipere holmik mellett a legtöbb női divathátizsákba belefér még egy vékony pulóver, egy nyári stóla vagy sál, egy esernyő vagy esőkabát és persze néhány könyv vagy kisebb mappa is. Bátran elvihetjük magunkkal egy nyaralás során, amikor városnézésre indulunk a családdal vagy csak fel akarjuk fedezni a legjobb beülős helyeket a városban.

Az esti vacsorához divatos borítéktáska dukál még a nyaralás során is

Ne felejtsünk el elegánsabb stílusú kis borítéktáskát is pakolni magunknak a nyaralás előtt, hiszen ha este elmegyünk egy helyi étterembe kipróbálni a város kulináris sajátosságait, bizony szükségünk lesz egy elegáns kistáskára, amit felvehetünk egy nyári szoknyához vagy egyberuhához.

Egy ilyen borítéktáskába tényleg nem kell sok holmit pakolni, csak a legszükségesebbeket: telefon, kulcs, pénztárca, zsebkendő és apróbb pipere holmik, s máris tele lesz az apró kis táska.

A csinos és finom kialakításnak köszönhetően egy apró kis borítéktáskával garantáltan jól fog kinézni szinte bármelyik nyári outfit, amely tökéletes lesz egy romantikus vacsorához, egy kerti partihoz vagy épp egy koncertre.

Milyen táskát vagy hátizsákot vigyünk túrázni?

Sokan a nyáron előszeretettel járják körbe a környék hegyeit-dombjait, hiszen a csodaszép erdei utak, a hegylábaknál lévő kisebb-nagyobb patakok, illetve a tavak és barlangok környéke rengeteg embert vonz a városokból a természetbe.

A természetbe olyan táskát érdemes vinni, amely nem gátol a túrázás közben. Ez egyértelműen a masszív, de lehetőleg csinos és praktikus kialakítású hátizsákokat jelenti, amelyekbe rengeteg kirándulásra való holmit lehet pakolni.

A Samsonite vagy a Heavy Tools túrahátizsákok többsége már nem a régmúlt idők csúnya hátizsák modellek fazonját, hanem a kozmopolita életstílus rajongóinak igényeit tükrözi.

Kényelmes hát és vállpánt kialakítás, rengeteg külső és belső zseb sok elválasztóval és külön hálós és cipzáras fakkokkal kiegészítve a kisebb-nagyobb holmik praktikus szeparálásához.

Nézzen be a Táskaweb kínálatába, s szerezze be a nyaraláshoz szükséges táskákat és hátizsákokat, hogy időben megérkezzenek az újdonságok a nyaralás előtt.