Milyen lesz a 2021-es őszi táska divat? Releváns ez most egyáltalán? Egy darabig biztosan az lesz, mert egyelőre úgy néz ki, hogy visszamehetünk dolgozni az irodába. Azt persze nem tudjuk, hogy ez így marad-e, vagy két hét után megint mindenkit hazavezényelnek.

Mindenesetre egy valamit érdemes észben tartani: ha most vásárolunk egy igényes táskát, nem számít, ha csak két hétig tudjuk hordani az idei szezonban, hiszen megvár az minket jövőre is, pláne ha időtálló, klasszikus stílusú őszi táskát választunk, amire hosszú távú befektetésként lehet tekinteni.

Van, akinek áldás, van, akinek átok visszamenni ősszel az irodába dolgozni, viszont ha tetszik, ha nem, ott bizony meg kell jelenni. Nem lehet egy ezeréves rongyos retiküllel a hónunk alatt folytatni a promóciókért a harcot az irodában, hiszen így nem sok esélyünk lesz megmászni a ranglétrát.

Milyenek a 2021-es őszi táska trendek?

Mi is unjuk már a fekete táskákat, hiszen amint beköszönt az ősz, mindenki diszkréten elpakolja a bájos vidám világos táskáit, s helyette előveszi azokat a depressziós, unalmas és 12 egy tucat sötét táskákat.

A 2021-es őszi táska divat szerencsére mást mutat végre, hiszen a szokásos fekete és barna mellett megjelentek dekoratívabb, de továbbra is az őszi színek jegyeiben tündöklő táskák is.

Nézzük, milyen őszi táskákkal vakíthatunk a munkahelyen, ha nem akarjuk a szokásos fekete-barna táskákat variálni a hideg évszakokban!

Chesterfield Manuel piros aktatáska

A klasszikus megjelenés és az időtálló kialakítás, valamint az elegáns és az üzleti stílus kombinációja ez a páratlan szépségű piros Chesterfield Manuel táska. Ezt a modellt főként azok az irodai alkalmazottak választják, akik sokat találkoznak ügyfelekkel, hiszen ebben tökéletesen elférnek az akták, és persze egy 15,4”-os laptop vagy tablet is. Természetesen ez egy pirosra festett valódi marhabőr táska, amely azt jelenti, hogy ez egy hosszú távú befektetés, mert ez a modell sok éven át hű társunk lehet a munkahelyen.

Dupla kézifogója középen megerősített, így maximális kényelmet biztosít, ha a kezünkben visszük, de ha sok holmit kell még cipelnünk, akkor egyszerűen használhatjuk a vállpántot is, amin egy vállvédő található, amely a kosztümöket is védi a bolyhosodás ellen.

Reptéren is kiváló vele utazni, hiszen a hátoldalán van egy pánt, amely segítségével így a bőrönd teleszkópjára tudjuk húzni, hogy ne kelljen külön vinni a terminálok között.

Samsonite Openroad Chic kék irattáska

Nagy kedvenc a hölgyek körében ez a kék Samsonite Openroad Chic kék irattáska, hiszen nemcsak praktikus választás a rövidebb-hosszabb utazások során, de megfelelően elegáns ahhoz, hogy a klasszikus irodai outfithez lehessen hordani.

Hátfala párnázott, ahova befér egy 15,6”-os laptop, illetve egy 10,5”-os tablet is. A táska külső részén található zsebekben kényelmesen elférnek a telefonok és töltők, fülhallgatók és külső memóriák is.

A praktikus kialakításnak köszönhetően a kisebb személyes és pipere holmik is elférnek benne, persze csak akkor, ha nem egy kész drogériát szeretnénk belegyömöszölni a munkahelyi táskánkba.

Anyaga kiváló minőségű és szinte elnyűhetetlen nylon, poliészter és poliuretán anyagok keverékéből áll, melyre a Samsonite cég 2 év garanciát is vállal.

Karen Klotylda piros női irattartó divattáska

Ebben a Karen Klotylda piros női irattartó táskában három rekesz található. Két szabad rekesz és egy cipzáras középső zseb a pipere holmik és az apróbb személyes tárgyak tárolására.

Kényelmesen elférnek benne az A/4-es iratok és mappák, s mivel a mérete 37 x 29 x 12 cm, így egy kisebb laptop vagy egy tablet tárolására is alkalmas ez a bájos táska. Hengeres kézi fogója biztos tartást nyújt sétálás vagy gyaloglás közben, de az sem gond, ha tömegközlekedési eszközön kell viselni, hiszen van hozzá vállpánt is, mely nagy könnyedség, hogy biztonságosan tudjunk kapaszkodni a buszon vagy metrón.

Ezt a modellt azoknak ajánljuk, akik unják már a klasszikus női irattáskákat, s egy olyan modellre van szükségük, amely feldobja az irodai outfitet, illetve színt visz a szürke őszi napokba.

Absolute Leather virágmintás női bőrtáska

Ez a kékesszürke virágnyomatokkal díszített Absolute Leather női bőrtáska igazán bájossá teszi a legtöbb őszi irodai viseletet, hiszen nem az unalmas fekete vagy barna színt választották neki a dizájnerek, hanem egy elegáns, kékesszürkét, amelyekre még csinos mintákat is tettek, hogy még véletlenül se legyen unalmas a kinézete. Kiváló választás ez azoknak a hölgyeknek, akiknek nem olyan szigorú a munkahelyén a dresszkód.

Természetesen nőies, divatos és elegáns ez a modell, viszont üzletasszonyok számára ez talán egy kicsit túl casual megjelenést adna egy klasszikus fekete kosztüm-szoknya outfithez.

Kialakítása igen kemény, így még üresen is teljesen megtartja az alakját ez a valódi bőrből készült csinos táska. Kényelmesen lehet vinni alkaron vagy kézben, illetve az opcinálisan fel- és lecsatolható válllpántnak köszönhetően pedig vállon is lehet hordani. Alján fém fenékszögek találhatóak, melyek segítik sokáig óvni a táska alját a szennyeződésektől és a külső káros hatásoktól.

Kimagasló minőségű nőies, divatos modelljeinkkel várjuk kedves vásárlóinkat!