Csak azért mert az ősz egy eléggé lehangoló, hűvös, esős, szürke időszak, még nem jelenti azt, hogy az őszi női táskáknak is ezt a szomorkás hangulatot kell tükrözniük. A divatvilág is hasonlóképpen gondolkodik erről, hiszen ha megnézzük a legnagyobb márkák 2021-2022-es őszi-téli kollekcióit, bizony jól látjuk, hogy igyekeznek felvidítani a közönséget a színek, formák és a különféle stílusok ötvözetének segítségével.


Ebben a cikkünkben bemutatjuk azokat a legszebb őszi női táskákat, amelyekkel garantáltan érezni fogjuk az ősz vibráló és élénkítő hatását még akkor is, ha odakint borús idő van.

Őszi női táskák - stílus és egyéniség a középpontban

Sportosan-elegánsan a praktikum és az esztétikum jegyében a Samsonite segítségével


A Samsonite márka napjainkban egy olyan minőségjelzővé vált, amelyről a legtöbb embernek az jut eszébe, hogy a Samsonite táskákat nem lehet elnyűni, annyira strapabíróak.

Persze ez nem minden, hiszen a cég védjegyévé vált a sportosan elegáns, szinte üzleties stílusú megjelenés. A cég a táskák hihetetlenül praktikus kialakításával juttatta csúcsra szinte az összes termékét, melynek kiváló példája ez a két csinos válltáska, amely remek választás a kevésbé hivatalos ruházatot megkövetelő munkahelyeken, illetve a hétköznapokban a városi séták során.

Végre van sikkesen elegáns shopper táska, amelyet a Massimo Contti-nek köszönhetünk

Nem mindenki szereti a bevásárlókosarakat vagy a banyatankra csúfolt - de egyébként rendkívül praktikus - húzókás bevásárlótáskákat. Nekik most jó hírrel tudunk szolgáln: végre vannak olyan csinos és divatos óriástáskák, amelyek egyaránt megállják a helyüket retikülként, illetve munka után még bele tudjuk tuszkolni az esti bevásárlás során begyűjtött kincseket is.

Nem kell aggódni, így is marad elég hely a hajszárítónak, sálnak, pulóvernek és persze a szokásos pipere holmiknak és irodai dossziéknak is. Mindezért a Massimo Contti dizájnerei előtt kell tisztelegnünk, hiszen az őszi-téli kollekciójukban található ez a csodás modell, amely hatalmas belső űrtere miatt talán az egyik legpraktikusabb női táska a csinos dizájnja, illetve sokoldalú felhasználhatósága miatt.

Vannak, akik érthető módon továbbra is a Giudi aktatáskák megszállottjai

Nagyon nehéz ellenállni egy igazán igényesen és a legapróbb részletekig tökéletesen kialakított valódi marhabőr női Giudi aktatáskának. Van benne valami, ami miatt ha a legrongyosabb kosztümünket vesszük fis el, akkor is úgy érezzük magunkat, mintha mi uralnánk az egész univerzumot. Egyszerűen káprázatosak.

Határozottságot, eltökéltséget, magabiztosságot és igazi nőiességet sugároznak a Giudi női aktatáska modelljei, mely miatt számos üzletasszony, bírónő, marketingigazgató asszony vagy egyetemi professzor asszony választja ezeket a táskákat. Nem meglepő, hiszen egy ilyen igényesen megtervezett női aktatáskával nem lehet melléfogni.

Sportosan cuki hátizsák és válltáska a Budmiltól

A Budmil igazán kitett magáért az elmúlt néhány évben, s a szokásos iskolatáska kínálatát olyan bájos kistáskákkal és apró női hátizsákokkal spékelte meg, hogy nem győzünk velük betelni. Annyira aranyosak, hogy ezek a modellek egyszerűen nem hiányozhatnak azoknak a fiatal hölgyeknek a táska arzenáljából, akik rajonganak a bájos, csinos és igazán lányos stílusért.

Csinos masnik, bájos minták, fiatalos dizájn, illetve magas minőség jellemzi a Budmil női táska kollekciókat. Ajánljuk minden fiatal hölgynek, aki szereti a sportosan-lányos stílust, s imádja, ha a játékos, vidám stílusjegyek ötvöződnek a praktikus és modern kialakítással.

A Puma sporttáskáival mindig igényes marad a sport outfit

Az egészséges életmód a jelenlegi világhelyzetben kitüntetett szerepet kapott, így rengetegen kezdtek el egészségesebben enni, illetve sokan választottak maguknak valamilyen testedzési formát, hogy javítsák az egészségügyi állapotukat, közérzetüket.

Rohamosan megnőtt emiatt a csinos, városban is hordható, de akár munkahelyre is bevihető sporttáskákra az igény, amely kiváló társunk lehet a munka utáni edzés során. Mivel számos munkahelynek van saját edzőterme, így a dolgozóknak nem is kell sokat utazgatniuk azért, hogy izzadjanak egy kicsit az edzőteremben, mielőtt hazaindulnak a munkából.

Egy Puma sporttáska kiváló választás erre a célra, hiszen elfér benne a legtöbb, edzéshez szükséges holmi, legyen az egy hajszárító, törülköző, váltócipő és edzőruha. Persze az elengedhetetlen vizes kulacsnak is jócskán marad még benne hely.

Gabol divattáskával mindig stílusos marad az őszi outfit

Azoknak, akik a klasszikusan elegáns, hordható divatot preferálják, a Gabol divattáskákat ajánljuk, hiszen a tipikus női holmik tárolására kifejlesztett dizájn miatt rengeteg hölgy választja ezeket a csinos válltáskákat.

A bájos minták miatt életet visznek a szürke őszi hétköznapokba, hiszen annak ellenére, hogy a barna-bézs árnyalataival játszanak, a minták miatt mégis olyan érzésünk van, mintha egy leheletnyi tavaszt vittek volna bele a dizájnerek a tervezés során.

Sok apró belső és külső rekesz, kényelmes vállpánt, bájos díszítő rojtok és pomponok, illetve ízléses márkalogó díszíti ezeket a klasszikus női táska modelleket.