Funkcionalitásból ötös!

Ez a Samsonite XBR két rekeszes laptoptartós aktatáska maga a tökély. Mivel Samsonite termékről van szó, így nem kell aggódnunk a magas minőség, az elegáns, üzleties megjelenés, illetve a tökéletes funkcionalitás miatt sem. Ez a laptoptartós aktatáska mindent tud, amire egy utazó üzletembernek szüksége lehet. Lássuk a részleteket!

Samsonite XBR két rekeszes laptoptartós aktatáska - kívül-belül is praktikus kialakítású

Az aktatáskát kifejezetten a különféle üzleti utakhoz tervezték, hiszen elegáns megjelenése, illetve praktikus kialakítása miatt remek kiegészítője lehet bármelyik tárgyalásnak. A megjelenése határozottságot, kifinomult ízlést és magabiztosságot sejtet. Könnyedén ráhúzható a legtöbb dupla teleszkópos bőröndre, így könnyebb vele utazni a pályaudvarok, repterek között.



Belső elrendezése is teljes mértékben követi az üzleti élet igényeit, hiszen belefér egy maximum 37 x 27 x 4 cm-es laptop, illetve egy maximum 24 x 19 x 9 cm-es tablet is. Külön rekeszben lehet tárolni a további A/4-es méretű dokumentumokat és mappákat, valamint van hely a tollaknak, bankkártyáknak, kábeleknek, kívül pedig a cipzáras félköríves zsebbe lehet tenni az apróbb holmikat.

Samsonite XBR két rekeszes laptoptartós aktatáska - a legapróbb részletek is számítanak

 

A felső fogót teljesen újratervezték a gyártók, hogy sokkal kényelmesebb legyen, mint az előző modellek, így ez a Samsonite XBR két rekeszes laptoptartós aktatáska egy teljesen kézreálló, puha béléssel ellátott fogantyút kapott. Ízlésesen, az anyagba lett szegecselve, így egyben nyújt diszkrét megjelenést és erősebb tartást is.

 

A félig ráhajló fedélen egy Samsonite márkalogóval ellátott fém csúszócsatot látunk, melyet természetesen kulccsal lehet lezárni a nagyobb biztonság érdekében. Ez igen hasznos, ha különféle szerződésekkel dolgozunk, amelyet harmadik fél nem tekinthet meg.

 

Az állítható vállpánton látható karabiner is egyfajta eleganciát sugároz, melyet opcionálisan le- és fel lehet szerelni.

 

Ezt a fantasztikus laptoptartós aktatáskát mindenkinek ajánljuk, aki igényes és ápolt külsővel szeret megjelenni az üzleti tárgyalásokon!