Lassan, de biztosan már a közelben van a tavasz, noha az időjárás még egy kicsit szeszélyes, de hát mit lehet tenni, ilyen az április. Ebben a bejegyzésünkben megnézzük közelebbről azokat a csinos női táskákat, amelyek igazi slágerek lesznek a 2022-es szezonban.

Lássuk a részleteket!

Hódítanak az Anekke női táskák

Anekke női divattáska

Képtelenség ellenállni az Anekke női táskáknak, hiszen elég csak rájuk nézni, s még akkor is jobb kedvünk lesz, ha borongós időre ébredünk a reggeli rohanásban. A legapróbb részletek is számítanak az Anekke táskákon, hiszen az egyedi zsinórok, a megannyi felirat, minta és textúra mind arról árulkodik, hogy a tervezők minden részletre rengeteg hangsúlyt fektettek, hogy a végeredmény megközelítse a tökéletességet mind formailag, mind stílus, illetve praktikum tekintetében.

Az Anekke női táskákban általában egy nagy rakodóhely van, ahova a szokásos személyes holmikon kívül elfér még egy 1,5 literes kulacs, egy stóla vagy vékony pulóver, de persze helyet kaphat a stílus fanatikusok számára egy hajszárító, nagyobb sminkes készlet, és persze néhány körömlakk is.

Kívül csúcsminőségű műbőr, belül pedig igényesen kialakított poliészter bélés biztosítja az Anekke táskák tartósságát, s ha épp nem hordjuk őket, a táskával együtt érkező Anekke márkalogóval ellátott tartótasakban tudjuk tárolni, hogy így is óvjuk ezeket a bájos és egyedi megjelenésű kiegészítőket.

Anekke női hátizsák

Az Anekke női hátizsákokra nagyon nehéz nemet mondani, pláne azoknak a hölgyeknek, akik odavannak a csinos kis divathátizsákokért. Egy Anekke hátizsák kiváló útitársunk lehet egy egynapos kirándulás vagy egy városi séta során, de persze ha nincs dresszkód a munkahelyen, bátran viselhetünk egy vidám hangulatú, egyedi stílusú Anekke hátizsákot a hétköznapokban is.

Vannak felül cipzáras, vagy csatos és összehúzó zsinóros modellek, amelyeken mind van kívül legalább egy külön nyíló kis cipzáras zseb, hogy könnyen megtaláljuk a kulcsot, bérletet vagy okmányokat.

Belül is van általában egy vagy két nyitott zseb, illetve a hátfalon is egy cipzáras zseb, hogy még praktikusabb legyen a hátizsákban tárolni az apróbb tárgyakat. Az egyedi minták, a barátságos és pozitivitást sugárzó dizájn, a részletgazdag kidolgozás, illetve a kényelmes és praktikus viselet miatt rengeteg hölgy választja az Anekke hátizsákokat a mindennapok során.

Imádjuk a Karen tavaszi női táskáit

A Karen női táska modellek többsége kitűnő minőségű rostbőrből készül, amelyre a márka előszeretettel tesz valamilyen nyomott mintát. A Karen női táskákra a klasszikus formavilág, hordható stílus, letisztult és elegáns megjelenés, illetve a részletes és ízléses kidolgozás jellemző.

Bármilyen korosztály számára remek választás a legtöbb Karen divattáska, válltáska vagy kisebb retikül, hiszen nőiességet, illetve modern és ízléses megjelenést ad viselőjének.

Többségük pántja kombinálható, így hordhatjuk a Karen női táskákat a csuklón, könyökhajlatban, vállon vagy a testen átvetve is. A nagyobb mély rekeszbe kényelmesen elférnek a szokásos személyes holmik, de a kisebb dolgoknak is vannak külön nyitott vagy cipzáras belső zsebek is az optimálisabb tárolás érdekében.

Nőiesen elegánsak az Absolute Leather tavaszi táskái

Az Absolute Leather csodaszép tavaszi kollekciójában a nyomott virágminták kapják a főszerepet. A képen látható Absolute Leather női táska kiváló példa arra, hogy mire számíthatunk a márkától a 2022-es tavaszi szezonban.

Esztétikus kialakítás, letisztult stílus, klasszikus formavilág - mindez a praktikum és a hordható divat jegyében. A selyemfényű marhabőrön lévő nyomott virágminták, az ezüst színű csatok és cipzárak, illetve a precíz varrásvonalakkal díszített kézifogó és vállpánt ízléses és ápolt külsőt kölcsönöz viselője számára.

Az Absolute Leather női táskákra úgy érdemes tekinteni, mint egy hosszú távú befektetésre, hiszen a kiváló minőség egyben azt is jelenti, hogy hosszú éveken át tudjuk élvezni a márka kiegészítőit.

Sportos-nőies viselet a Puma női táskák segítségével

A sportos-városias, sportos-nőies vagy a fit-chic stílus szerelmesei számára ajánljuk a Puma női táskákat. Ez a Puma női táska kiváló választás azok számára, akik szeretnek a hétköznapok során is sportosan elegánsan öltözködni, de mégsem akarnak egy nagyobb alakú sporttáskával járni a hétköznapok során.

A fekvő elrendezésű, csónak fazonnak köszönhetően ez a közepes méretű női táska pont akkora, hogy a személyes holmikat, plusz egy-két kisebb dolgot bele tudjunk pakolni.

Sokan hordják ezt a típust retikül helyett, de vannak olyanok is, akik munkába is szívesen viselik ezt a sportosan elegáns kialakítású Puma táskát. Kívül van rajta egy cipzáras hálós zseb, belül pedig van benne egy cipzáras rejtett zseb is, amely a rakodótér belső oldalán található. Pántja igény szerint állítható, így egyaránt lehet vállon, kézben vagy átvetve is hordani.

Nincs tavasz Reisenthel bevásárlótáska nélkül

Nem szabad kihagyni a tavaszi női táskák közül azt a modellt, amelyet a legtöbb nő szinte minden nap visel: a shopper táskát. A képen látható Reisenthel bevásárlótáska 10 kg-ig terhelhető, hiszen homokszínű dzsungelmintás poliészterből készült, mely egyben tépésálló is, hogy jobban bírja a kiképzést.

Nemcsak a stílus, megjelenés és formavilág miatt népszerűek a Reisenthel shopper táskák, hanem azért is, mert a tervezés során igyekeznek gondolni a dizájnerek a hordhatóságra is: a táska pántja felül elkeskenyedik, így még nagyobb terhelés esetén sem csúszkál le a vállról. Ez már magában zseniális, hiszen hány nőt látunk a válláról félig lecsúszott táskákkal megpakolva cipekedni munka után a közértben..

A Reisenthel bevásárlótáskák emiatt már évek óta népszerűek a hölgyek körében, hiszen nemcsak csinosak és divatosak, de igazán praktikusak is.

Mostmár Önnek sincs más dolga, mint választani közülük!